Депутати избягали от работа 620 пъти

Депутати от всички парламентарни групи "са избягали" 620 пъти от работа без оправдание. "Неизвинените" отсъствия са натрупани за 126 заседания на Народното събрание в периода от 1 януари до 30 ноември м.г., пише "Труд". Според правилника на парламента "провинилите се" няма да получат надницата, която им се полага.

Депутатите от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на остават рекордьори по отсъствия. Имената им присъстват в списъците с неоправдани отклонения от работа за 124 от заседанията. Трети в класацията по бягства от работа е Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. ("Атака"). Той е изпуснал 73 от пленарните заседания за десетте работни месеца.

Като изключим Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, лидерът на БСП и президент на Партията на европейските социалисти Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, е пръв по неоправдани отсъствия сред шефовете на групи. Той не е идвал на работа 15 пъти.

Председателят на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е отсъствал общо единадесет пъти без извинение от заседанията на парламента.

Съпредседателят на "Синята коалиция" Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - има само едно такова отсъствие. Без нито едно "бягство" от работа са колегата му Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и шефът на парламентарната група на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Коментари

 1. 2013.03.10 | 23:38
  Da se opredeli maksimalen[nay-mnogo 3 dena} broy neizvineni otsastvia! Pri poveche ot opredeleniat limit da badat otzovavani.Ako rabotiat vav firma-KOY SHTE GI TARPI???
 2. 2013.03.10 | 23:38
  Другаря Станишев го оправдавам! За да не разбере Моника че и изневерява с Доган, трщбва да е през работно време!
 3. 2013.03.10 | 23:38
  Ей , тоя циганин не може да го накарате да ходи на работа !!
 4. 2013.03.10 | 23:38
  Ако аз не отида на работа 1 ден без причина ще ме ИЗГОНЯТ ВЕДНАГА,и то с право.А тия боклуци дето трябва да дават пример!!!!!!!ДОКОГА?КОГА ЩЕ БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ УВОЛНЕНИ И СЪДЕНИ.ТОВА Е ПОДИГРАВКА С ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА В ВРЕМЕ НА КРИЗА.Бойко нали дойде на власт с обещанието да спре тия работи, да осъди Станишев,доган,Костов .....КОГА???????
 5. 2013.02.26 | 03:00
  Костов ,Доган,Станишев,Борисов трябва да търкат наровете на затвора до края на дните си,а не да се разхождат като БЕЙОВЕ и да ни загробват всяка секунда!!!!!Народеееее???? е писал в тевтера си една ВЕЛИКА ЛИЧНОСТ!!!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет