Селски кмет от ГЕРБ скъса партийната си книжка

  • 07 юли 2011 20:06

  • 1392
  • 0
Селски кмет от ГЕРБ скъса партийната си книжка
©

Кметът на плевенското село Беглеж Любчо Петров /ГЕРБ/ напуска партията заради неизпълнени ангажименти към селото, пише в. "Труд". Пенсионираният подполковник, с четвърт век стаж в МВР бе избран след балотаж на частичните местни избори през ноември 2009г.

"Големи обещания, нула изпълнение. Уж правителството щяло да стои зад гърба ми. С тези думи ме уговаряха да се кандидатирам от ГЕРБ", негодува година и половина по-късно Любчо Петров. По думите му единственото, с което управляващата партия му помогнала, е намирането на личен лекар за хората в Беглеж. Предизборната кампания в Беглеж бе запомнена с невижданото в селото присъствие на министри. "Министър Дянков обеща две коли от конфискуваните от митницата - за кметството и за линейка. Кола няма", казва днес разочарованият управник.

Петров се оплаква още, че ходил неведнъж в приемните на плевенските депутати от ГЕРБ по различни въпроси, но срещите продължавали по минутка-две, а до Беглеж вече не идвал никой. "Каквото съм направил, е било без тяхна помощ", отсича Любчо Петров. Бившият полицай обясни, че още не е решил дали да се кандидатира отново.

Гербери обаче смятат, че гневът на Петров избухнал, защото в местната им структура в Беглеж се появила и втора номинация за кмет на селото, освен неговата. "Не е вярно, че му е отказвана помощ, напротив", твърдят близки до плевенската организация на ГЕРБ.
Активисти на партията дори подшушнаха, че срещу Любчо Петров имало настроения да бъде изключен от ГЕРБ и затова побързал изпреварващо да хвърли партийния билет.

Последвайте канала на

Novini.bg
1392 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини