Уорлик реагира: Сидеров сее фанатизъм

  • 13 май 2011 15:49

  • 1952
  • 4
Уорлик реагира: Сидеров сее фанатизъм
©

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заговорил посланик Джеймс Уорлик "в опит да предизвика политически спор".

Това посочват от посолството на САЩ по повод направената днес от лидера на "Атака" декларация от парламентарната трибуна.

"Снощи, 12 май, по време на вечеря в столичен ресторант г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, придружен от фотограф, е заговорил посланик Уорлик в опит да предизвика политически спор.

Такова поведение е неуместно и неприемливо. Намаляващата електорална подкрепа на партия "Атака" и фактът, че Посолството на САЩ отказва да се среща с членове на тази партия, са най-вероятните причини за този евтин политически трик.

Посолството на САЩ не приема идеите на омраза, предразсъдъци и фанатизъм, които г-н Сидеров и "Атака" представляват", посочват от американската дипломатическата мисия.

Последвайте канала на

1952 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
деми,ева

2015.05.11 | 15:35

4
Мразя американците.Изнудват правителствата ни да изтрепят българите.Досега са изтрепали 1 100 000 души с глад заразни болести като хламидия хепатит туберкулоза сифилис малария .ще разпространят и холера.Предозирват водата с повече от допустимото количество хлор.Слагат в хранителните продукти наркотични вещества.Нищо чудно и чума да разпространят. Уж сме в НАТО и ЕС а ни изтрепват като плъхове.Мръсни и долни евреи и американци.Господ да ги убие дано .Уорлик рак на дебелото черво да го хване дано.Като искат да се намали населението на земята

2015.05.11 | 15:35

3
да издадат закон всяко семейство да има само по едно дете.Да се намали раждаемоста на циганите като се сложи спирала на всяка циганка а не да и се дава социална помощ и детски надбавки.Нашите политици са американски подлоги.Предатели на България.Дано в ада да горят.

2015.05.11 | 15:34

2
Уорлик а вие попитахте ли българския народ да ли може да идвате тук и да се настанявате!
Случайно минаващ.

2015.05.11 | 15:34

1
Уорлик реагира: Сидеров сее фанатизъм А не просто пречи на американските планове за България. "Повече от 4 мил. не ни трябвате"по думите на един негов сънародник.

Добави коментар

Водещи новини