Сидеров няма да подкрепи вота на недоверие срещу ГЕРБ

  • 17 ноември 2012 21:03

  • 1403
  • 5
Сидеров няма да подкрепи вота на недоверие срещу ГЕРБ
©

„Атака” няма да подкрепи внесен от ДПС вот на недоверие срещу кабинета „Борисов”, заяви пред журналисти в Русе председателят на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Не можем да обсъждаме никакви идеи на ДПС като нещо легитимно”, изтъкна лидерът на националистите.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа припомни, че „Атака” е започнала подписка, с която иска Конституционният съд да обяви ДПС като противоконституционна партия, защото движението водело антидържавна политика. Сезиран е и главния прокурор, който има право да внесе иск в Софийска градска прокуратура за разтурване на ДПС поради антиконституционност.

Тази вечер Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа проведе среща-разговор с жителите на Русе, предаде Дарик. „Залите, в които се срещаме с гражданите в страната, са пълни. Интересът към национализма се повишава”, каза пред журналисти лидерът на „Атака”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1403 5

Коментари 5

Добави коментар
Георги Христов

2012.11.24 | 20:33

5
Волене ти си вече изпята песен и лъжец. Нали искаш да сваляш и ти Правителството на ГЕРБ. Има ли значение кой ще инициира вота на недоверие - дали е ДПС или БСП- щом става въпрос за защита интересите на народа. Ти в случая както винаги играеш на въже и си против народа - щом скрито поддържаш ГЕРБ. Същата роля в България изпълняват и СИНДИКАТИТЕ ....

2012.11.21 | 23:24

3
Има значение кой внася вота.дпс никога не е защитавало интереса на народа.дпс си защитава своите интереси както винаги досега.Сидеров е истински националист и винаги ще е против турското дпс.
Националист

2012.11.21 | 23:24

4
Вместо да се карат националистите и родолюбците да помислят за нова коалиция Атака,НФСБ,БНРП и Боян Расате

2012.11.21 | 23:23

2
този малоумник нали беше против ГЕРБ,или всички сме против ГЕРБ но щом е по инициатива на ДПС ще си траем. Трудно ми е да коментирам без да обидя някой за това Ви желая лека вечер.
asd

2012.11.21 | 23:23

1
само така да махнем един път завинаги тази антидържавна партия ДПС.САМО АТАКА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини