ДПС готви нов вот на недоверие

  • 13 ноември 2012 16:44

  • 1682
  • 7
ДПС готви нов вот на недоверие
©

Парламентарната група на ДПС започва консултации с опозиционните политически сили в парламента за внасяне на вот на недоверие за цялостната политика на кабинета на ГЕРБ.

Това обяви след заседание на Централното оперативно бюро заместник-председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Вотът трябва да бъде разискван и внесен през първата половина на декември, каза Местан, цитиран от БНР.

По думите му, ДПС поема политическата отговорност да инициира консултациите за вот на недоверие като причините са строго съдържателни – за проблемното управление на правителството и сгрешената философия на властта: "Време е всички политически сили, които заявяват, че са опозиция на днешното управление, да се опитат да преодолеят това усещане за двузначност в политическото си поведение. За този последен вот на недоверие съображения от рода на: "Ние споделяме оценките за вота, но няма да участваме в гласуването, защото този вот се иска от ДПС или от БСП", вече биха звучали твърде несериозно и биха задълбочили усещането на определена политическа шизофренност".

Депутатът от ДПС Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент припомни, че на изборите пария ГЕРБ бе подкрепена от три парламентарни групи, а предстоящият вот ще е тест именно за тези политически сили за това как оценяват управлението на ГЕРБ и своето поведение. От ДПС призоваха всички опозиционни партии да се включат в гласуването на вота. ДПС обявиха, че няма да водят консултации с "Атака" .

Последвайте канала на

Десислава Станева
1682 7

Коментари 7

Добави коментар

2012.11.14 | 12:22

7
зелките няма да мирясат ...
Vengeance

2012.11.14 | 12:21

2
На следващите избори ще гласувам за Волен, не мога да търпя повече разни рязани анадолски манафи да се разпореждат безнаказано в родината ми.ДПС е противоконституцонна партия, с единствената цел да насажда страх и омраза в електората си.Много им порасна работата на мангалята, да ги поставим на място преди да сме се превърнали в следващото Косово.

2012.11.14 | 12:21

6
Не знаеш ли, че АТАКА е създадена от ДПС с цел да прави етническо напрежение и по този начин Доган си задържа неговите гласове. Не го казвам просто ей така, казвам ти какво казаха двама отцепници от АТАКА, които го казаха в едно предаване по БНТ.
Националист

2012.11.14 | 12:21

4
Освен че ДПС е противоконституционна е наследник на на турска терористична организация. А съм за една друга коалиция - Атака, НФСБ, БНРП и Боян Расате

2012.11.14 | 12:21

3
С коя опозиция ще се консултират,ТО ИМА САМО ЕДНИ ПРОДАЖНИЦИ ОТ БСП!! Комунисти и мангали ,ей това е проблема на държавата ни!
nem

2012.11.14 | 12:21

5
АТАКА е единствената алтернатива !!

2012.11.14 | 08:43

1
СМЪРТ на дпс.Смърт за доган и цялата пасмина мангали и предатели около него.ЛИНЧ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини