Цвета Караянчева: Аз се срещам с хората от моя район

  • 16 ноември 2012 10:26

  • 1999
  • 0
Цвета Караянчева: Аз се срещам с хората от моя район
©

Мислех, че разговорите тук ще бъдат само на експертно ниво, а те пак станаха политически. В родопския край много хора се притесняваха да изразят този вот, защото бяха заплашвани, че ще останат без дърва. До момента в община Кърджали на 100% има дърва. Да, има недостиг в Момчилград, но проблемът ще бъде решен.

Това каза от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на към опозицията, според която има недостиг на дървесина в някои райони в страната. Хората се записват в Държавните горски стопанства за дърва, а не при кметовете, защото кметовете можеха да ги манипулират и ограничават, а сега всеки може да вземи колкото си иска дърва, заяви Караянчева, която обясни, че е много добре запозната с темата, защото си има приемна и всеки понеделник се среща с хората от района.

Всички, които се изказвате, като комсомолски секретари - сякаш има мир и любов в тази система и ние си измисляме някакъв гаф. Това каза на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на Юнал Тасим. По думите му всички директори на горските стопанства са сменени и те имат една единствена задача - да утроят гласовете за ГЕРБ в регионите си.

Последвайте канала на

1999 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини