Диана Дамянова: Трябва политическа промяна

  • 03 юни 2024 12:02

  • 1410
  • 0
Диана Дамянова: Трябва политическа промяна
© bgonair

Коментар на Диана Дамянова, известен пиар анализатор у нас.

Признавам, че през последните дни обръщам доста повече внимание на Ролан Гарос, отколкото на политическата логорея. Защото

в тениса виждам как хората се учат , а в политиката – как нищо не са научили.

Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис промени играта си на 32 години, приблизително 15 години след като беше вече в професионалния тенис. Направи го с много труд, усърдие, желание и най-вече работа на ума. Защото, каквото и да правиш, трябва да ти минава през ума. Джокович промени сервиса си на около 30-тата си годишнина, след като вече няколко години подред беше номер едно в света.

Щото да си номер едно не стига, трябва да ставаш все по-силен и да побеждаваш новото поколение. А това изисква ПРОМЯНА

Виж, в политиката в родината ПРОМЯНА няма.

Борисов се е подул от гордост, че след като „другите не стават”, негово величество избирателят ще си избере пак Борисов. Защото той пък „става” и не му се налага да се ПРОМЕНЯ. Не бива да се отрече, че прави хубава кампания, но на фона на сгромолясването на „добрите сили” това сякаш не е толкова трудно.

Промяната НЕ СЕ ПРОМЕНЯ! Прави си пак същата кампания ,дето ще построим 4 тунела, 6 моста и незнамсиколко километра пътища, пак ще наказва Борисов и Пеевски /като този път доколкото разбирам ще ги отстрани от партиите им/ и пак няма да управлява с тях. ТОЗИ ПЪТ ВЕЧЕ НА НИКАКВА ЦЕНА. Освен ако цената…

Слагам „добрите сили” на второ място, защото все някак се надявам да го запазят, макар че социологията не дава много такива надежди. За какво избирателят „наказва” ППДБ мисля да говорим едва след изборния ден.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с щяло да бъде до хората. В това няма нищо изненадващо. Изненадващ е хода на „победа чрез мълчание”. Явно мозъците на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са преценили, че

в условията на политическо кресчендо, мълчанието е злато

и затова отказват да „им участват” в надговорването. Дали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се ПРОМЕНЯ не знам, но знам със сигурност, че новият му съпредседател иска да ПРОМЕНИ ролята му в политическия живот на България. Впрочем именно такава тактика приложи ИТН , когато спечели изборите. Това все пак не е такава новост.

ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател прави политически пирует, сиреч ПРОМЕНЯ СЕ , БЕЗ ДА СЕ ПРОМЕНЯ. Вече няма да се бори за самостоятелно правителство. Но… ще наложи условия за участие в такова. Много и все безумни. Между тях май все още не е напускането на европейския съюз. Не още…

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. И това е готино. Квото и да става, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е пак си е същото и пак ще си има „своите” 8-9%.

ИТН , без да се ПРОМЕНЯ, си играе своята роля и ще си събере своето от протестния вот. Който е много , много , много.

Малко под чертата стои "Синя България", която доста хитро си присвоява „табелката синьо” и се надява чрез това да ПРОМЕНИ решението на огромна част от градската интелигенция да не гласува. Тя обаче, интелигенцията, доста дефинитивно се кани да не гласува, ама кандърмата е голяма и прескачането на бариерата ми се вижда възможно. Дано да е за добро.

У лево се състоят „солидарни левици”, които съществуват изцяло върху отказа на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да се ПРОМЕНИ и да допусне някаква поне сравнителна демокрация в съществуването си. И предвид на огромната част „работещи бедни” в страната, както и на отказа от гласуване на големи маси от населението, не е невъзможно тези формации да го добутат до парламента. Дано да е за добро.

Нямам сили за преглед на мечовете, единенията, възходите и паденията, защото ми се струва че те са част от НЕПРОМЕНИЕМИЯ стремеж за попадане в парламента на хора, без съдържание. Не че изредените по-горе имат съдържание. Не! Нямат! Просто казвам, че другите, дето напират са от същата марка.

А то в политиката и в спорта ще трябва да се ПРОМЕНЯШ и

като видиш, че такъв какъвто си , не ставаш да се опиташ да се промениш.

Също, това важи за огромна част от изредените по-горе /фактически май за всичките/, като видиш че ръководството ти не става, да се опиташ да го промениш, преди да е завлякло всички в блатото.

Но в тениса, вероятно защото е индивидуален спор,макар и осъществяван от големи екипи, виж там ПРОМЯНА има.

Което води до туй, че снощи се гордяхме с Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис!

За радост. Щото с политиците /списъчните политици на българската демокрация/ не ни върви да се гордеем.

И там ПРОМЯНА не се очаква.

За съжаление!

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1410 0

Свързани новини

Водещи новини