АПИ с важна информация за шофьорите

  • 27 април 2024 07:31

  • 1310
  • 1
АПИ с важна информация за шофьорите
© Pixabay

Днес се променя организацията на движение в посока Видин по път I-1 Видин - Монтана в отсечката между Ружинци и Дунавци.

Между 10 ч. и 17 ч. ще се ограничи движението за всички превозни средства по първокласния път в участъка от кръстовището с път III-114 Ружинци - Тополовец до кръстовището за Дунавци поради ремонт на пътната настилка, информират от АПИ.

Движението в посока Видин ще се пренасочва по обходен маршрут: по път III-114 Ружинци - Дреновец - Тополовец, по път III-112 Тополовец – Добри дол, по път II-11 Добри дол – Арчар до кръстовището за Дунавци и по път I-1 /Е-79/ Дунавци – Видин - Дунав мост 2. Движението ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.

Движението в посока Монтана ще се осъществява по път I-1 Видин – Монтана в една лента и при необходимост с периодично изчакване на място.

От АПИ ще предприемат конкретни мерки за обезопасяване на пътни участъци в община Казанлък

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1310 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 06:58

1
❤️ Г­о­р­­­е­­щ­­­и­­­ ­­­м­­о­­м­и­­­ч­е­т­­­а­­­ ­­в­­­и­­­ ­­­о­­­ч­­а­­­к­­в­а­­т ­-­­ X­­1­­8­.­­­F­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини