Таксиметрови шофьори в Благоевград се оплакват от липса на достатъчно места

  • 01 април 2024 08:22

  • 1010
  • 2
Таксиметрови шофьори в Благоевград се оплакват от липса на достатъчно места
© Pixabay

Липса на достатъчно места, предназначени за такситата в Благоевград. За това сигнализираха от таксиметровия бранш там. Според таксиметровите шофьори, освен че че са малко, повечето стоянки са и в лошо състояние, предава БНТ.

Над 20 са т.нар. "пиаци" в Благоевград, където таксиметровите шофьори изчакват своите клиенти. В централната градска част има едва 7 броя места за таксита.

"Събират се поне 17-18 таксите на пиацата през деня, а те са разрешени седем места, получават се задръствания. Но има начин това нещо да се промени, като се махнат седем места от синята зона, няма да има проблем", категоричен е Стефан Костадинов, таксиметров шофьор.

Таксиметрови шофьори от цяла Румъния протестират втори ден

"Реално малко необмислени неща се правят в нашата община. Младежкият дом са дали 3 места, кои ги измисля тези неща? Има два, три пикови периода - към 10.00 и към 14.00-15.00 ч. става ужасно движението", обясни друг таксиметров шофьор.

"Местата, предназначени за таксиметрови шофьори, не са малко. Реално имаме списък, одобрен от Общински съвет, който може да се преразгледа, разбира се. В час пик наистина има проблем на някои от стоянките. Нямаме проблем в преразглеждането на списъка и това ще се направи", каза Светла Захариева - зам.-кмет по строителството на Община Благоевград.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1010 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:14

2
❤️ Г­­о­­­р­­е­­­щ­и­ ­­­м­­­о­м­­­и­ч­­­е­­­т­­­а­­ ­в­­и­­ ­­о­­­ч­а­­к­в­­­а­т ­­­-­­­ X­1­­8­­­.­F­­U­N

2024.04.01 | 08:40

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини