Католическата църква: Нека Господ приеме в небесните си селения патриарх Неофит

  • 14 март 2024 14:12

  • 262
  • 2
Католическата църква: Нека Господ приеме в небесните си селения патриарх Неофит
© Pixabay

"С дълбоко прискърбие научаваме вестта за кончината на обичния брат в Христа, Български Патриарх и Софийски Митрополит Неофит, който с голяма отдаденост в Господа служи на Църквата и на българския народ. Пазим спомен от искрената братска християнска обич на Негово Светейшество Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на, многократно изразявана към представителите на Католическата църква и към българската католическа общност". Това съобщиха от Католическата църква в България.

Всичко по темата:
Кончината на патриарх Неофит 133

"Епископската конференция на Католическата църква в България поднася съболезнования на Светия Синод на Българската Православна Църква, на духовенството и верните, като молитвено просим от Бога упокоение за душата му.  Нека Преблагият и Милосърден Господ приеме в небесните Си селения новопреставления Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на като го дари с вечна светлина, мир и покой. Вечна памет на блаженопочившия Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на!", допълват от Калотическата църква у нас. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
262 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.14 | 17:03

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:------>> use.my/man
thank you

2024.03.14 | 16:57

1
Heavenly Father (Fra TV-Programmet "The Voice") song

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини