БНБ пуска монета "125 години от рождението на Панчо Владигеров"

  • 08 март 2024 11:01

  • 334
  • 1
БНБ пуска монета "125 години от рождението на Панчо Владигеров"
© Булфото (архив)

От 11 март 2024 г. Българската народна банка пуска в обращение медна възпоменателна монета на тема "125 години от рождението на Панчо Владигеров" от серията "Български творци".

Цената на монетата при пускане в обращение е 54 (петдесет и четири) лева.

Монетата ще се продава в Българската народна банка – на две каси в София, пл. „Княз Александър I“ № 1 и четири каси в Касов център на БНБ в София, ул. „Михаил Тенев“ № 10.

 Снимка: БНБ

Всеки клиент ще може да закупи от касите на Българската народна банка само по 1 монета, независимо дали закупува от свое име и за своя сметка или от името и за сметка на друго лице. За закупуване на монета от името и за сметка на друго лице е необходимо представянето на нотариално заверено изрично пълномощно за закупуването на конкретната възпоменателна монета.

Ако клиент, в качеството си на физическо лице, закупи монета от касите на БНБ, то той няма право да закупи още една монета като представител на юридическо лице, като това ограничение важи и за обратния случай.

Одобриха българския дизайн на еврото

Монети не се продават на лица, които не са навършили 18 години.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
334 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.08 | 17:11

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини