Министър Юлиян Попов ще посети Русе на 9 януари във връзка с проблема с миризмите в града

  • 03 декември 2023 16:40

  • 432
  • 3
Министър Юлиян Попов ще посети Русе на 9 януари във връзка с проблема с миризмите в града
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Министърът на околната среда и водите Юлиян ПоповЮлиян ПоповЮлиан Попов, министър на околната среда и водите в служебното правителство на Марин Райков от 12 ще посети Русе на 9 януари 2024 г. във връзка с проблема с миризмите в града.

Министър Попов ще се срещне с гражданите, които повдигат темата за миризмите в града. Заедно с местната власт и другите държавни институции се търси решение на проблемите, за да се гарантира чиста околна среда за живота и здравето на русенци.

През миналия месец министърът е получил доклад от директора на РИОСВ - Русе инж. Цонка Христова, за миризмите излъчени от някои производства. В тази връзка той е планирал срещата с гражданите на Русе, съобщиха от Министерството на околната среда и водите.

РИОСВ Русе подава сигнал в прокуратурата за неприятни миризми

Последвайте канала на

Валери Зайцев
432 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.03 | 19:03

3
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.03 | 18:46

2
Споко денков пръдна от кеф че ще строи магистрала ,когато се построи ако се построи ще смърди щом разберете колко пари са похарчени за проекта.....
Смях

2023.12.03 | 17:02

1
Абе какви срещи?! Някой евроУриниран , се е изпърдял и това е. Защо губите почивката на естблишмЪнтЪт.

Добави коментар

Водещи новини