Коледната елха в Сливен грейва на Никулден

  • 01 декември 2023 10:07

  • 200
  • 1
Коледната елха в Сливен грейва на Никулден
© Freepik

Цвят, музика, добро настроение и много, много усмивки ще подарят Община Сливен, културните и образователни институции и тази Коледа на своите жители и гости. 

На 3 декември официално ще бъде открита ледената пързалка в Сливен. До средата на февруари жителите и гостите на града могат да покарат кънки всеки ден до средата на февруари.

На 6 декември, сряда, каним и малки, и големи заедно да запалим светлините на голямата елха, която се намира на пл. „Цар Освободител“. Събитието е от 18 часа, пишат на сайта си от Общината.

Днес: Васил Терзиев ще запали коледната елха на София

На сцената ще се качат Тримата български тенори и децата от Вокално студио „Усмивка“, проектът „Музиката вместо улицата“ и Dance Studio „Barbie“ при Военен клуб-Сливен.

При подходящи метеорологични условия е предвидено и дрон-шоу, което ще се случи за първи път в Сливен. Ще има и празнични фойерверки.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
200 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.01 | 13:15

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини