Йотова: Да се разберат първо вътре в некоалицията

  • 16 ноември 2023 13:58

  • 228
  • 1
Йотова: Да се разберат първо вътре в некоалицията
© Bulphoto/ архив
Слушай новината Слушай новината

Трябва да се разберат вътре в некоалицията, защото проваленото днес заседание на Съвета по сигурност за мен е тежък удар върху българската държавност. Това каза пред журналисти вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, предаде БТА.

"Ние имахме убеждението, че поне по теми като външна политика и национална сигурност има някакво съгласие вътре в некоалицията, в сглобката. Очевидно пропастта е много дълбока и аз се питам нещо друго: защо недоволстват от политическа партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, след като те имат и вицепремиер в това правителство и госпожа Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова трябва да отговори дали е съгласна с тези констатации", попита вицепрезидентът.

Йотова за Съвета по сигурността: Съжалявам, че това заседание не беше по-добре подготвено

По-рано днес се проведе извънредно заседание на Съвета по сигурността към премиера, свикано заради оценката на последиците и рисковете за националната сигурност на България при евентуално приемане на проектозакона, който предвижда отмяна в тридневен срок на предоставената от Съвета на Европейския съюз дерогация за преработката на руски нефт от българската рафинерия. Предсрочно заседанието напуснаха представителите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на - Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, както и на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Денков: Всяко съкращаване на сроковете за дерогацията носи риск от покачването на цената на горивата

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
228 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.16 | 20:37

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини