Емануил Йорданов за novini.bg: ГЕРБ ще дава на съд Рашков! Твърдения за наивници от хора без правна култура

  • 05 януари 2022 15:00

  • 9493
  • 0
Емануил Йорданов за novini.bg: ГЕРБ ще дава на съд Рашков! Твърдения за наивници от хора без правна култура
© булфото /архив/

Какво ни показа прокуратурата с показната акция „Разпит на вътрешен министър” по криминално разследване за АМ „Хемус”? Може ли ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да дава на съд министър на МВР? Разговарям с адвокат Емануил Йорданов, бивш депутат от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и министър на МВР /1999г.-2001 г. в правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -/.

Случилото се вчера мога да определя с едно изречение така: Несръчен пиар на прокуратурата, пореден епизод.

Ръководството на прокуратурата към момента до такава степен е уронило престижа и авторитета на институцията, че от тук нататък рискове няма. Те просто потвърждават едно мнение, което обществото поддържа по категоричен начин. Не забравяйте, че м.г. протестите бяха насочени към две лица,едното от които бе Главният прокурор. Тези протести бяха подкрепени от 75 на сто от гражданите, според различни проучвания.

Не е обичайна практика да се викат за показания вътрешните министри.

Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, ако разполага с нещо, то това вероятно ще бъде оперативна информация, която трудно би могла да се вмести в рамките на НПК, които се поставят на едно досъдебно производство.

Оперативната информация е събраната по негласен път, без да има спазване на строгите ограничения на процесуалния кодекс. Именно по тази причина тя не може да се използва в един наказателен процес, освен, ако не бъде проверена по начините, предвидени в закона.

В сферата на правото, честно казано, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са се отличавали винаги с „гениалност”. Да не забравяме, че правиха и неслучни опити за дописване на Конституцията и т.н. и т.н..С две думи – никой не е застрашен от съд и съдебно преследване, ако насреща си има някои юридически „таланти” от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Те могат да злоупотребяват с права, с власт, но тъй като в момента са в опозиция, могат само да си приказват каквото им дойде наум. На изявленията им, че щели били да дават Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския на съд, могат да се хванат само хора, които нямат никаква правна култура. То и към тях бяха насочени тези изявления.

Човек трябва да е крайно наивен, за да си направи някакъв друг извод при информацията, която излиза за АМ „Хемус”. Разбрахме, че за голяма част от участъците, за които са изтекли пари, няма дори издадени строителни книжа. Т.е. връщаме се в спомените си за един чудесен български филм „Куче в чекмедже”, в който детето казваше: „Тате ще ми купи колело, ама друг път”. С тези милиони комай някой ще си купи повечко неща, отколкото само едно колело. Ако не го приберат предварително, разбира се.

Змията хапе най-лошо, когато умира. Провалиха разследването, колкото можаха. Накрая ще стане като с изгорелите тютюневи складове в Пловдив, за които виновен се оказа един несретник, клошар...

Но след като 12 години позволихме да издевателстват над нас с всякакви произволи, сега ще си теглим последиците.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
9493 0

Свързани новини

Водещи новини