Подлез убиец дебне във Варна

  • 08 юни 2012 07:53

  • 671
  • 0
Подлез убиец дебне във Варна
©

Подлез убиец дебне край Варна. Съоръжението пресича главния път за Златни пясъци и е единствената пешеходна връзка, както за живеещите в района, така и за стотици туристи през лятото, съобщи ТВ7. Заради лошото му състояние варненци и гостите на града са принудени да пресичат през платното, с риск за живота си, защото движението в участъка е много натоварено, а видимостта е ограничена.

Живеещи във вилната зона разказват, че от години подлезът е занемарен. През последните месеци обаче положението станало страшно. Затова и българи, и чужденци пресичат през платното, с риск някоя кола да ги отнесе. Наскоро млада жена се разминала на косъм със смъртта. Огромен къс мазилка от тавана за малко да я премаже.

След сигнал на ТV7 Общината се задейства и извърши проверка на място. Оказа се, че не Пътното управление, а Общината трябва да грижи за подлеза. Процедурата по избор на фирма изпълнител обаче още не е приключила, затова в момента няма кой да ремонтира съоръжението. Конкурсът ще приключи след месец – два, а дотогава нищо чудно някой да пострада.

Последвайте канала на

671 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини