Откриха останки около взривените складове

  • 07 юни 2012 17:45

  • 3897
  • 4
Откриха останки около взривените складове
©

Много малки части от тела са намерени при няколкото влизания с бронирани машини във взривения склад за боеприпаси, съобщи пред БТВ окръжният прокурор на Ямбол Георги Ханджиев.

Засега не е ясно обаче дали става въпрос за човешки или животински тъкани. Останките са били с размер около 10 см. Видял ги е и заместник-министърът на отбраната Валентин Радев, който влиза 3 пъти в района на експлозията.

След като специализираният екип сапьори влезе в района на експлозиите се очаква съвсем скоро до зоната да бъдат допуснати и съдебни лекари, които да направят експертизи дали откритите останки са с човешки или животински произход. На мястото където е бил първи цех от взривените складове за утилизация на боеприпаси има дълбок кратер.

Последвайте канала на

Novini.bg
3897 4

Коментари 4

Добави коментар
Някой си

2012.06.08 | 23:41

4
Ае П**** ви лелина чийй ще го дървят животни в цех за бомби
един

2012.06.08 | 23:41

3
Мършо недоклатена ти да си чувал за диви животни и кучета?
hamster

2012.06.08 | 23:40

2
Ако тъканта се окаже животинска много добре. Това ще покаже колко високо е било нивото на контрол в цеха.
TERMINATOR

2012.06.08 | 03:58

1
Аз може да ям зелени домати, ама не ги ям с колчетата. Ако се опитвате да заблудите някой друг, не и мен. Да не забравяме инстинкта на животните: преди сеизмичен трус, преди някакво бедствие от рода на пожар или каквото и да е, първи животните усещат и бягат надалеч, било птици или каквито и да са! На на мен тия, че може би били от животински произход останките. Животните дори часове усещат преди да стане белята и бягат. Плъховете в мините поне половин час усещат че излиза гас гризу или наводнение, или срутване и бягат, а миньорите са инструктирани дори да ги последват! Всички животни за разлика от човека усещат, и успяват да избягат първи. Ако вие сте тъпи, не значи и че народа е тъп, и не се опитвайте да заблуждавате хората и да криете. Как ще докажете къде тогава са изчезналите хора ? Сигурно са избягали и са се загубили а ? Абе я оставка на висчките мамицата ви мръсна!

Добави коментар

Водещи новини