Водещите новини! Приеха го! Всички дейности на закрито ще се извършват САМО със зелен сертификат (и още…)

  • 19 октомври 2021 19:22

  • 3608
  • 4
Водещите новини! Приеха го! Всички дейности на закрито ще се извършват САМО със зелен сертификат (и още…)
© Getty Images/Pixabay/ Колаж: Novini.bg

*** Водещите вечерни новини на 19 октомври ***

 

„Всички знаете каква е актуалната COVID ситуация в страната. Нараства броят на заразените и това ни кара да предприемем нови противоепидемични мерки в страната. Получихме становищата на експертите, имахме срещи с представители на бизнеса и болничните асоциации, както и с министъра на образованието…“

Здравният министър обяви, че ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ НА ЗАКРИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ. 

Министър Кацаров обяви въвеждането на задължителен сертификат за всички дейности на закрито

***

Как да получим зелен сертификат и колко време важи?

***

„Държавата е осигурила ваксини, всичко е до манталитета на хората, не са разбрали, че имунизацията е полезна. Държавата не е виновна, виновни са хората с конспиративни теории. Престъпно е един лекар да е антиваксър“.

Проф. Генчо Начев: Престъпно е един лекар да е антиваксър

***

Патриарх Неофит към българските лекари: Прекланяме се пред подвига ви

***

„Ако не успеем да сменим главния прокурор, ако не вземем царицата от шахматната дъска, всичко друго много трудно може да се случи, всичките безобразия ще продължат. За съжаление, системата е направена по много стабилен начин за тях“. 

Кирил Петков за Гешев: Ако не вземем царицата от шахматната дъска, безобразията ще продължат

***

„Раковски, Стефан Стамболов и Борис Христов също са били с чуждо гражданство, но историята помни делата им, не паспортите им. В последно време в България излиза, че най-голямото „престъпление“ е да си гражданин на друга държава или казано по друг начин – чужда майка да те е припознала за свой син. Чуждото гражданство, подобно на припознаването на деца без брак, отдавна не е нещо екзотично. Напротив - в чужбина всички успели българи се възнаграждават с гражданство. Без двойно гражданство са само временно пребиваващите студенти и циганите. Това написа Димитър Николов във фейсбук групата „Подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев“.

Кой режисира скандала с двойното гражданство на Кирил Петков?

***

Може ли една несправедливост да бъде поправена навреме? Или не…?

Административният съд в Стара Загора даде ход на делото на "Да България - Обединение" срещу отказа на РИК да регистрира листата с кандидат-депутати

***

„Уважаеми съграждани, сънародници, приятели,

Суверенът има право на отговор, особено когато не е било оправдано доверието му! Такъв отговор ПП „Има такъв народ“ не даде на народа, нито пое отговорност за действията и бездействията си.

Всъщност всички знаем, че тази партия стана и остана известна изключително и само с мълчанието си. Това мълчание се изискваше от всеки един член…“

Депутат от ИТН се отрече от партията: Останаха известни само с мълчанието си

***

Държавата е поела ангажимент за финансови компенсации за фирмите заради високата цена на електроенергията. Това стана ясно след срещата на представители на бизнеса и синдикатите с премиера Стефан Янев.

Държавата ще компенсира фирмите заради високата цена на тока

***

 

Novini.bg
3608 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.10.20 | 06:46

4
ЕКЗЕКУЦИЯ ЗА КАЦАРОВ И ЦЯЛОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ! БИХ ГИ КЛАЛ ЧАСОВЕ НАРЕД !
ддсдад

2021.10.20 | 00:19

3
Когато ми представят сертификат за ваксините, че са минали всички нужни тестове, доказано са безопасни и ефективни, и не се налага да подписвам документ, че съм опитно свинче и те не носят отговорност за това, че ме ваксинират, може и да реша да се ваксинирам. До тогава всичко това е незаконно и противоконституционно, включително и този зелен сертификат! Тези дни се надявам цялата страна да е залята от протести, както е в Италия!
тиквата

2021.10.19 | 19:39

1
радев ти повече няма да си президент

2021.10.19 | 21:50

2
този се оказа пълен боклук.

Добави коментар

Водещи новини