Кирил Петков за Гешев: Ако не вземем царицата от шахматната дъска, безобразията ще продължат

  • 19 октомври 2021 18:10

  • 4008
  • 55
© Novini.bg

Ако не успеем да сменим главния прокурор, ако не вземем царицата от шахматната дъска, всичко друго много трудно може да се случи, всичките безобразия ще продължат. За съжаление, системата е направена по много стабилен начин за тях. Ако имаме един човек, който не работи за интересите на България, а за някакви други интереси, цялата система не работи. Въпросът е как може да стане промяната. В тази работа трябва да подходим в рамките на закона, но много целесъобразно. Това каза съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически на среща с хората от Велико Търново, предаде репортер на Novini.bg. Срещата е част от предизборната обиколка на партията.

В началото на срещата граждани заявиха, че един от големите проблеми на старопрестолния град е, че Велико Търново няма градоустройствен план.

Унищожиха горите. За обикновения човек има закон, а за мафията няма закон, казаха хората.

Имаме две добри новини – водачът на листата ни е от Велико Търново и е архитект. Фактът, Надявам се, че фактът, че имаме млад архитект и на него му пука, ще помогне в тази насока. За мен природата е нещо много важно, подчерта в отговор Петков.

Бивша медицинска сестра се обяви за незабавно въвеждане на персонални електронни лични карти с чип за всеки. С това се издига стандартът на българския пациент. Той става равноправен с европейските здравни каси. Искам всеки български гражданин да проумее, че трябва да си направи здравна застраховка. Здравното застраховане дава екстрите – искаш специално меню, поръчваш го. Трябва да има строг медицински и финансов контрол на всички нива, каза жената.

Искаме да направим личната електронна идентификация за всеки един. Абсолютно сме с вас, заяви Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Пожелавам ви да направите живота на всички българи по-добър. Вие сте ни последната надежда. 32 години чакам, посочи друга симпатизантка на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Ние много се надяваме да помогнем на другите, увери Петков.

Кирил Петков: Нямаме политически инвеститори, парите ще се харчат за правилните неща

В здравеопазването превенцията трябва да ни е главният фокус. Ако можем да въведем много по-ранна диагностика и тя да бъде свързана с общопрактикуващия лекар, се надявам да изнесем голяма част от разходите в превенция, която е много по-евтина от скъпото лечение, коментира съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Попитан за позицията на партията за Истанбулската конвенция, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически заяви: "Истанбулската конвенция се използваше като партенка по един много странен начин". Ние сме на 100% за спирането на насилието над жените. Конституционният съд обаче се е произнесъл и това не зависи от нас. Но спирането на всякакъв вид агресия и насилие над жените трябва да е основен приоритет на българското общество, каза още Петков.

По време на откриването на предизборната кампания на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" пред Народната библиотека в София на 15 октомври Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен Василев и водачите на листи призоваха хората да подкрепят приоритетите на партията за нулева корупция и спиране на течовете на обществени средства. Сред приоритетите на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" още са и повишаването на събираемостта на приходите в държавата и инвестирането им в качествено образование и здравеопазване, свободна и конкурентна икономика, базирана на знанието, и осигуряване на достойни доходи за възрастните хора.

След откриването на предизборната си кампания отборът на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" се качи на автобуса на промяната, с който тръгна на предизборна обиколка из страната. Първото направление на кампанията "Промяната идва в твоя град!" е Северна България. Интензивният маршрут, по който тръгнаха Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен Василев и техният екип, включва над 15 града.

Константин Тодоров
4008 55

Свързани новини

Коментари 55

Добави коментар
Уффф

2021.10.20 | 00:54

54
Стига с тая хл.еб...арка, изпълзяла от фатмашки гащи

2021.10.20 | 01:42

55
Да го вземат за по-дълго в затвора.
Кире,

2021.10.20 | 00:13

53
Гешев те подхваща анално, а ти си плюй по него!
Аре бе, разбрахме ви играта

2021.10.20 | 00:11

52
прокопиеви и гербави сте заедно герб, пппп, дб... отзовават каскета и назначавате нов, почва краденето и енергетиката никой не я пипа, тя продължава да е на де.пе.се
Мунчо, Мунчоо

2021.10.19 | 23:31

51
Ти го изсра това миризливо лaйнo Киро, след анално сношение с Прокооа!
Айде

2021.10.19 | 23:29

50
Боклука почна с опорките на Прокопа!
Боже пази България

2021.10.19 | 21:54

42
Този циркаджия,Славун,Галева,Хаджипуткин,Смрадисян,Пинокио и най-вече Зеления чорап,съсипаха майка България,нещата са страшни,97-ма вече е тук-честито глупаци!!!
Господ е казъл:

2021.10.19 | 23:18

49
Помогни си сам, за да ти помогна и аз! На изборите масово гласуване за ГЕРБ ще ни помогне!
Радев трепери от Гешев!

2021.10.19 | 23:14

48
Затова иска от протестните си партии, сега и от ПП да премахнат специазираните съдебни органи!

2021.10.19 | 22:55

47
Абе мрасник,ти, си,подготви,почва, юмрука дерижира шуробаджанащина и,сега,лъжите, народа

2021.10.19 | 22:55

46
Абе мрасник,ти, си,подготви,почва, юмрука дерижира шуробаджанащина и,сега,лъжите, народа

2021.10.19 | 22:50

45
Абе мрасник,ти, си,подготви,почва, юмрука дерижира шуробаджанащина и,сега,лъжите, народа

Добави коментар

Водещи новини