За 4 часа през тази нощ ще бъде ограничено движението по част от автомагистрала "Хемус"

  • 23 септември 2021 18:08

  • 320
  • 0
За 4 часа през тази нощ ще бъде ограничено движението по част от автомагистрала "Хемус"
© Булфото (архив)

От 0 ч. до 4 ч. тази нощ /24-ти септември - четвъртък/, ще бъде ограничено движението в двете посоки от 30-ти до 47-км на АМ „Хемус“ поради обособяване на напречни връзки между двете тръби на тунел „Ечемишка“. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

За да не се затруднява трафикътq предвидените дейности в съоръжението ще се извършват през нощта. Движението ще преминава по обходен маршрут по път I-1 Ботевград – София, както следва.

Автомобилите, пътуващи в посока Варна, ще бъдат отклонявани от пътен възел „Витинска река“ при 30-ти км по път I-1 София – Ботевград до пътен възел „Ботевград“ при 47-ми км, където отново ще се включват в магистралата.

Автомобилите, пътуващи за София ще се пренасочват от п.в. „Ботевград“ при 47-ми км по път II-17 и път I-1 София – Ботевград до пътен възел „Витинска река“ при 30-ти км на АМ „Хемус“.

Пътуващите по направлението Видин – Враца – София се насочват от кръстовището на път II-17/при км 0/ с път I-1/при км 192/, продължават по път I-1 София – Ботевград.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

Борислава Борисова
320 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини