От утре ще раздават по 325 лв. на пострадалите от земетресението

  • 30 май 2012 11:33

  • 482
  • 0
От утре ще раздават по 325 лв. на пострадалите от земетресението
©

По 325 лева еднократно ще получават от утре пострадалите от земетресението, съобщи вицепремиерът и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи в Министерски съвет.

Досега са подадени около 1600 молби според доклад на социалния министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко, представен на заседанието на кабинета. Очаква се те да стигнат 2000. Общата сума е около 900 000 лева до вчера вечер. Ще бъдат обезщетявани пострадали от Пернишко, Радомирско, София-област.

До края на деня, който е кандидатствал, влиза в постановлението, разписва се, и от утре започват да получават пари. Ако се наложи, ще направим след седмица и допълнително постановление, каза той.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г постави задача на министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко утре от 08.30 да е на място с неговите своите експерти с пари в брой, каза още Дянков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
482 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини