Локализиран е пожарът в с. Старосел, при който изгоряха шест къщи

  • 04 август 2021 19:02

  • 2420
  • 3
Локализиран е пожарът в с. Старосел, при който изгоряха шест къщи
© Getty Images (архив)

Локализиран е големият пожар, избухнал този следобед в хисарското село Старосел, при който изгоряха шест къщи, съобщи пред БТА кметът на община Хисаря Пенка Ганева.

Към момента гори само в една горичка, на всички останали места огънят е потушен, в селото също няма проблем, уточни Ганева.

На мястото са изпратени много екипи, пожарни коли и техника от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" /РД ПБЗН/ от Пловдив, Карлово, Хисаря, Стрелча, Казанлък и др. В гасенето участва вертолет "Кугар" от 24-а авиационна база Крумово, служители на горското стопанство от "Южно Централно държавно предприятие", доброволци и хора от селото.

При пожара, избухнал този следобед в с. Старосел, са изгорели шест къщи, няма пострадали хора, а обитателите на изгорелите къщи са евакуирани и настанени при техни близки. Надяваме се, че преди мръкване с общи усилия ще успеем да потушим пожара, поясни Ганева.

Борислава Борисова
2420 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Да

2021.08.04 | 21:26

1
Служенбият кабинет доведе до рязко поскъпване на ток, парно, газ, всички цени са скочили ужасно. Токът ни е по скъп от немския. Рашков корумпирания престъпник, тръгнал да гони престъпници. Спецов източил НАП го сложили да събира данъци. Спряха Хемус И т.н. по-добре Бойко да се връща.
Лош материал®

2021.08.04 | 22:20

3
То се знаеше, че ще стане така! Защо да се връща Бойко, време ни е да си изсърбаме попарата, която сме си надробили, дори и някой да не са гласували за тази попара... Сега ще ги чакаме да се обучат и тези как се управлява държава, после ще ги сменим за да чакаме други да се учат на наш гръб! Колелото, ама не на късмета се върти! Както казвам, Бойко си е Бойко, дори да е мутра, да е тиква, какъвто искат да го наричат, единственото което забелязват е външни белези, което означава, че са ограничени хора, а зад Бойко стои екип от професионалисти! Както много провинциалисти обичат да казват, че София не е България, ами Бойко да не е ГЕРБ? Хората, които участват в партията са ГЕРБ и ако хората, работещи в партията кажат на Бойко - това няма да го направя, защото не се прави по този начин, Бойко е зависим от хората си! Така че се оставиха балъците(не малка част от българите, а и българите по паспорт(тези, които от много години не са стъпвали по тревата и земята тук)) да ги излъжат някакви случайни хора, без идеи, знания, но със самочувствие, че знаят как се управлява държава!
Червена армия

2021.08.04 | 21:42

2
Е най после промяната дойде , горко на българския народ. Военни и чалгаджии се обединиха, голям купон ще настане.

Добави коментар

Водещи новини