Водещите новини! Кой е Пламен Николов? „…Та той е политически неподготвен!“

  • 02 август 2021 13:12

  • 3467
  • 14
Водещите новини! Кой е Пламен Николов? „…Та той е политически неподготвен!“
© БНТ

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 2 август ***

 

Реакциите относно предложената кандидатура за премиер на България – на Пламен Николов – не спира да буди недоумение у хората, професионалисти, журналисти, политолози, както и политици. 

Този човек никой не го познава. В "Панорама" видяхме просто един ведър човек, който обаче е политически неподготвен. Ако е бил наистина определен преди две седмици за премиер, както твърдят от ИТН, трябваше да е подготвен. Казвайки, че Договорът с РС Македония трябва да бъде ревизиран е огромен политически гаф“.

Харалан Александров:

Има шанс диалогът между партиите на протеста да продължи, ако приемат да играят по правилата, наложени от Трифонов. Но това е перверзна комуникация. Това е втората или третата фаза на разрушението, което започна с избора единия политически елит да заклеймява другия“.

Валерия Велева пита: Откъде го изкараха този Пламен Николов?! Та той е политически неподготвен!

***

Не ми е никак енигматичен Слави Трифонов, особено след вчерашния си монолог, на мен ми са ясни нещата, но проблемът е, че не по този начин искат да са ясни нещата предполагаемите политически партньори на г-н Трифонов“.

Политолог: ИТН започват да губят връзка с действителността

***

В изказването на Слави Трифонов вчера ме притесни плоското отношение към политиката. Виждането на "Има такъв народ" дълбоко не отговаря на това, кеото ние знаем като демокрацията. Процесите са свързани с комуникация и съгласие, процесът изисква и политическо лидерство. Вчера видях човек, който не иска да говори с никого, дори с избирателите. Той иска да управлява едно шоу, да излезе от ситуацията без да се носи отговорност“.

Политолог за Слави Трифонов: Опитът да се говори на зрителя по телевизора е откровена рецепта за провал

***

„Не сме го чували да изразява мнения и позиция, защото беше предложен в последния момент с технически финтове. Накрая се оказва, че едни други хора редят кабинета“.

Борислав Сандов: Пламен Николов не ми изглежда като човек, който ще взема решения

***

Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: реално да отстраним ДПС от властта. Само тогава можем не просто да "изчегъртаме Борисов", а да разградим в дълбочина модела на корупционното задкулисие. Тази задача е изключително сериозна и не може да бъде реализирана с шоу с импровизации, лансиране за лидерски позиции на случайни бушончета и съмнителни подставени лица, а най-малко, с оформяне на ново задкулисие“.

Христо Иванов: Изчегъртването на Борисов няма как да стане с шоу с импровизации и лансирането за лидерски позиции на случайни бушончета

***

Сценарият за предсрочни парламентарни избори е все по-вероятен заради втвърдяващия се тон между „Има такъв народ” и „Демократична България”.

Политолози: Вървим към предсрочни избори

***

Президентът на Иран Хасан Рохани призна, че правителството му "не е казвало част от истината" на народа си по време на 8-годишното си управление, предаде Асошиейтед прес.

Президентът на Иран призна, че правителството му невинаги е казвало цялата истина

***

19-годишния Антъни Барахас и приятелката му – 18-годишната Райли Гудрич, загубиха живота си, след като неизвестен посетител в кино в Калифорния откри безразборна стрелба.

Мъж влезе в кино в Калифорния и започна да стреля, уби двама популярни влогъри на първата им среща

***

 

Novini.bg
3467 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
мнение

2021.08.02 | 16:20

14
С твоето,,ЕЛИ"е ясно кой ще предпочетеш.Искаме Кирил Петков!Да направи лартия и всички други ще са аут.
А БЕ

2021.08.02 | 15:47

13
ДРУЧКО СЕЙ ДА СИ БИВШ ПОЖАРНИКАР И ПОСТОЯННА МУТРА, ЕЛИ НЕКОЙ ХАРВАРДСКИ ИЗМАМНИК ТЪРСЕН С ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА, ЕЛИ МРАВОЯД-ХАМЕЛЕОН!

2021.08.02 | 14:29

10
Доста организирано се плюе срещу него. Това е добър знак за него. По принцип хубави неща се пишат само за поредните предатели.

2021.08.02 | 14:32

12
сигурно е против ваксините.

2021.08.02 | 13:40

3
И аз го слушах Пламен Николов,ми той само ръмжи грухти нещо и нищо неможеш да разбереш.Ми сложи някой наперен като гн Хаджигенов оправен,тоа ми изглежда малко като мръднат.Ми той ще ние като баща на нацията.А тое като Мушмула.

2021.08.02 | 14:31

11
определено премиерът не трябва да забавлява, а да изискава по-добри условия на живот и работа за граздани и фирми.
До 13,37

2021.08.02 | 14:14

9
ДА,ПРАВ СИ,затова не трябва да се допуска същата грешка.Умният се учи от грешките,простият ги повтаря!
мдаа

2021.08.02 | 13:49

8
В нашият район се казва,от старите хора.." от Самоводене и Горна Оряховица и котка не си вземай.." ! А вие ще ми правите МП тоя поставен чукан..
PHAT FUSSI

2021.08.02 | 13:47

7
Пламен Николов е пътник. Ето кой е.

2021.08.02 | 13:46

6
Родът на Пламен Николов е от Поповските села, районът е заселен с татари от Крим, заселени през 1859 година и черкези заселени през 1864 г. Той е от татарите, защото черкезите са руси със сини очи. Дядо му е комунист счетоводител на ТКЗС в село Сушица. Баща му завършва руска филология и става даскал по руски език в Горна Ореховица. За този човек мога само да ви кажа че ще е лоялен към началниците си и много стриктен. Татарската жилка в гените и сациализма в ума на този човек ще доведат до такива протести, дето българите не са виждали. Пра Прадядото на този човек е служил в Османската орда

2021.08.02 | 13:37

2
А мафиота от Банкя и физкултурника бяха много подготвени а какво ще кажете за Костов?

2021.08.02 | 13:45

5
Боян Чуков:Пламен Николов иска да ревизира Преспанският Договор?!Господи,смилисе над България!
Х

2021.08.02 | 13:45

4
Ама ИТН има претенции да са по-добри и морални. А ни представят един служител във фирма за мениджър от световно ниво. Много искам да чуя как говори немски и английски,ей така да видим колко ги владее тези езици. Да не е като Стоичков

2021.08.02 | 13:33

1
хаххахахахааа баце ли беше политически подготвен.....политически подготвен-този израз е зверска глупост

Добави коментар

Водещи новини