Политолози: Вървим към предсрочни избори

  • 02 август 2021 09:22

  • 1607
  • 8
Политолози: Вървим към предсрочни избори
© Кадър Нова телевизия

Сценарият за предсрочни парламентарни избори е все по-вероятен заради втвърдяващия се тон между „Има такъв народ” и „Демократична България”.

Прогнозата е на политолозите доц. Антоний Гълъбов и доц. Петър Чолаков, които бяха гости в „Здравей, България” по Нова телевизия.

СНИМКА: Нова телевизия/ Доц. Антоний Гълъбов

Според доц. Гълъбов интервюто на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в във Фейсбук е било по-скоро насочено към избирателите.

 

„Очевидно е, че посланието му е към тях. По-скоро не към Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Той ги подготвя за варианта предсрочни избори, в които всъщност те ще успеят да прехвърлят отговорността за липса на правителство на другите политически партии”, допълни той.

Христо Иванов: Изчегъртването на Борисов няма как да стане с шоу с импровизации и лансирането за лидерски позиции на случайни бушончета

Доц. Чолаков обясни, че последните данни сочат предсрочен вот. „На моменти изглежда, че облаците се разсейват и че се появява светлина на хоризонта по посока формиране на редовно правителство. След това обаче бурите се сгъстяват и вървим към сценарий за предсрочни избори. Това е най-вероятно, защото тонът доста се е втвърдил”, уточни той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1607 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Очевидно е

2021.08.02 | 21:32

8
Циркът с тримата кандидат-премиери е точно с цел нови предсрочни избори, оставане на служебното правителство и репресии от шпицкомандир Рашков към ГЕРБ. Това е дългата ръка на кукловодите на пРезидент Радев.

2021.08.02 | 13:28

7
И да имаме правителство с гн Пламен Николов,то щее като някоя булка уроспия и семейството въобще немогат да я гледат.По добре даго няма да неси губим времето и милиярдите от ЕС.Защото ще изчезнат както в ББР.Групировките стари чакат.

2021.08.02 | 11:42

6
Гн Трифонов,Каква е причината дасе откажете за от вас номинираната първа Антоанета Стефанова.Каква е причината дасе откажете от вторият номиниран от вас премиер-икономиста Николай Василев.Каква е причината дасе откажете от неофицялно от вас представена кандидатура на Петър Илиев?Възможно лие дасе откажете и от четвъртият от вас номиниран-Пламен Николов и да издигнете пета кандидатура?До кога ще правите хората на маймуни?Вярвателиси че това е серийозен и одговорен подход,към съдбините на отечеството,който сега са във ваши ръце.

2021.08.02 | 11:33

5
Чалгарът спечелил подреждането с 65, но не и изборите, останалите партии имат 175 депутати ! . Ще гласувам пак за ДБ само ако не подкрепят правителството на гологлавият ид-т. Избирателите решиха, че трябва да има коалиционно управление и нищо срамно всяка партия която влиза в коалицията да има свои представители, така правят и на запад!.
Обективен

2021.08.02 | 10:16

1
СЛАВИ,ПЪРВОТО НЕЩО Е ДА ВКАРАШ ХОРАТА НА БОЖКОВ И ПРОКОПИЕВ ЗАД РЕШЕТКИТЕ.

2021.08.02 | 11:29

4
Нали е човек на тях и Доган?
Иван

2021.08.02 | 10:48

2
Дългия една жена не можа да оправи, държавата ще оправя !

2021.08.02 | 11:29

3
Обграждаме парламента от вторник до събота да изтече срока за гласуване на правителството и няма да допуснем никой.Ний хората сме гласували да бъдете в парламента.И несме стачкували за дпс и бсп.Токсични са.

Добави коментар

Водещи новини