Опростачихте позицията на министър-председател на България до роля в шоу… с кастинг!

  • 31 юли 2021 15:02

  • 16082
  • 0
Опростачихте позицията на министър-председател на България до роля в шоу… с кастинг!
© Булфото (архив) Facebook/ Wikipedia/ Колаж: Novini

Опростачихте позицията на министър-председател на България до роля в шоу… с кастинг!
Какъв „предприемач“ е Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее? Човек на заплата. Назначен служител във фирма, който има 14 подчинени?
Какво като е американска фирмата? И марсианска да беше – той пак си е служител на заплата. 
Или „предприемач“ е всеки, който не е безработен, а? 

Петко Каравелов, Стефан Стамболов, Александър Малинов, Александър Стамболийски… Тези хора са били министър-председатели на България. Сега до техните имена сме на ръба да запишем Един-от-кастинг-на-вечерно-шоу.

Премиер, намерен с кастинг. КАСТИНГ! Хора, опомнете се! Тошко Й. се тупа в гърдите, че с тоя поне нямало да ни се смеят, като отиде из Европа. Напротив – ще ни побъркат от подигравки.

Премиер от кастинг. Вие чувате ли се? Ако го бяхте видели това във филм, щяхте да смените канала, защото е неправдоподобен сценарий и прекалено тъпо! Преди години ни се подиграваха и всички чужденци, като чуеха „от България“, първо питаха с крива усмивка: „А какво е да имате цар за премиер?“

Срам… Чудиш се как да го извъртиш на шега, те ти кимат и ти казват, че звучи „интересно“ и тактично сменят темата. 

С умиление ще си спомняме тези моменти на малък срам. Сега ще сме „тия от шоу-държавата“. 

Представяте ли си предприемач, да речем в САЩ или Канада, или Франция, или която и да е държава не от Царството на смеха и забравата, отива на кастинг за политик при някакъв водещ на вечерно шоу?

Не, не си представяте? Има защо. 

Айде сега си представете, че даденият водещ печели изборите и слага въпросния за премиер?

Предприемач менте - докъде го докарахме с "Шоуто на Слави"? "Пунта Мара", за да сме в тон със случващото се

Кой успешен „предприемач“ би отишъл на кастинг за политици, поначало? 

А-а-а-а… или тия са такива идеалисти, че „за родината“ на всичко са готови и успешен бизнес зарязват, за да ни спасят. Ама много чисти и патриотични ще ми дойдат същите, дето предложиха Хари Потър за премиер наскоро, после от тяхната партия (да не се правят на ударени!) изтече информация, че един със скъп часовник (не беше нужно да си правим труда да му помним името) ще е кандидат за премиер, после в пет без пет (буквално!) се появиха с бодра крачка, ама закриляни от народната любов от полиция и жандари, с пружинираща походка и изпъчени гърди, като анимационни герои,  влязоха в Президентството с най-новия кандидат, който после обявиха, че от две седмици им бил кандидат. Да, да – ние доматите с колците ги ядеме! 

Като излязоха от Президентството – кандидатът за наш премиер, дето ще ни е ЛИДЕР, мълча и чака разрешение от Сценаристтошко да заговори, но само след като Сценаристтошко първо си каза каквото имаше. Стоя там до него, хвърляше по един белтък: Дойде ли ми ред да говоря? Сега ли, шефе? А, не, добре, ще изчакам…

Да не говорим, че същата вечер доброволно и без да се налага на журналистите да го „подвеждат“ с въпроси, той директно си признава, че си работи за тая американска фирма и като народен представител. Което е ЗАБРАНЕНО. 

Но иначе Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на нямал морал за министър…? Защото му извадиха измислен компромат.

????

Асен Василев: "Крадец" е много тежка дума, г-н Йорданов трябва да се извини

Служебният кабинет има най-висок процент одобрение от обществото. Но нищо… от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с казаха, че не искат хора от служебното правителство и Тошко Й. часове по-късно заяви, че ИТН не иска хора от служебното правителство. 

Стани, стани, Юнак Балкански!

Има, разбира се, възможност Слави да се е изплашил от това, което са поискали от него ония – прословутите „раздавачи на власт в България“, дето не се свенят да кажат: „Властта е в моите ръце! Това искам да разберете!“ 

Да се е изплашил и сега да се опитва да саботира проекта си, за да не му се налага да носи отговорност. 

Но вероятно причините са други и са свързани с това, което науката познава като narcissistic personality disorder, по-простичко, на български: нарцисизъм. 

Никога виновен и отговорен, винаги друг напред и на амбразурата, но с комплекс на главен казвач и разпределител. Аз командвам, ама другите, дето ви ги пращам, ще опират пешкира. 

В САЩ един провален нарцис шоумен – Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския – срина икономиката, изкара расистите от дупките им и раздели нацията, както не са били разделяни от бунтовете за граждански права насам. Управляваше чрез постове в Twitter и винаги другите му бяха виновни. Нямаше опит в политиката, обкръжаваше се от шутове и за грешките си винаги намираше някой друг виновен. 

Човек би предположил, че след като вече се е случило ПРЕДИ да се случи при нас, ще си вземем поука. Дето се вика – преди няколко месеца беше, не преди 200 години, че да дълбаем из учебниците по история. 

Но, не! 

С двата крака влязохме в същия сценарий. 

Да видиш, че някой се дави пред очите ти, да го извадят труп оттам и ти веднага след него да скочиш на същото място с главата напред… е, това е прекалено сюрреалистично за моите представи.

Съжалявам, но тоя сценарий мирише. 
 

Александър Томов
16082 0

Водещи новини