Бисер Манолов към политици: Егото ви е прекалено голямо

  • 29 юли 2021 11:51

  • 1917
  • 0
Бисер Манолов към политици: Егото ви е прекалено голямо
© личен архив

Коментар на финансиста Бисер Манолов по повод днешното изявление на депутата от ИТН Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., че служебният финансов министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на не бил подходящ за такъв пост в следващо редовно правителство. Наскоро обаче пак от партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в обявиха, че са предлагали на Василев вицепремиерски пост по еврофондовете. Коментарите в социалните мрежи се нажежиха по повод странните и повратливи реакции на политиците от ИТН, които са партията, спечелила най-много гласове на изборите за 46-ото Народно събрание. Ето какво коментира Бисер Манолов:

„И така, нали ви е ясно кой ще управлява при нови избори - казва се Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той не е злопаметен изобщо, а още по-малко отмъстителен. Егото ви е прекалено голямо, за да разберете, че красивите и морални думички понякога трябва да си ги скриете в задния джоб.

ИТН - при следващи избори ще се сгромолясате, ДБ - резултатът делено на две. ИБГ - в Парламента - някой друг път. Категоричен победител - Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от! Това харесва ли ви?

P.s Гешев ще пори въздуха, само това ще ви кажа.”

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1917 0

Водещи новини