Теменужка Петкова и Росен Желязков под карантина след контакт с премиера

Още двама министри се самоизолираха след контакт със заразения с коронавирус Бойко Борисов. Енергийният министър и транспортният министър минават под карантина.

"След като бях информирана за положителен тест за Ковид на министър-председателя г-н Бойко Борисов се самоизолирах.

Бях в контакт с него на събитие в петък. Очаквам разпорежданията на здравните власти", написа Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по във "Фейсбук".

След като бях информирана за положителен тест за Ковид на министър-председателя г-н Бойко Борисов се самоизолирах. Бях в контакт с него на събитие в петък. Очаквам разпорежданията на здравните власти.

Публикувахте от Теменужка Петкова в Неделя, 25 октомври 2020 г.

 

Енергийният министър бе на събитието и със заместник-външния министър Георг Георгиев, който по-рано днес съобщи, че ще се самоизолира. 

Борисов заразен с коронавирус

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети се самоизолира до получаване на разпореждания от Районната здравна инспекция в София.

Повод за личното решение на министър Желязков е участието му в петък в събитие с премиера и министри. Те са с отрицателни тестове за Ковид 19, но в съответствие с действащите регулации, министър Желязков ограничава публичните си контакти до установяване на резултата от неговия тест за коронавирус, съобщиха от транспортното министерство. 

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети се самоизолира до получаване на...

Публикувахте от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията в Неделя, 25 октомври 2020 г.

 

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов също премина на доброволна самоизолация. 

Коментари

  1. 2020.10.25 | 20:29
    Контактът беше полов...и с двамата. Аз бях жената!
  2. 2020.10.25 | 18:54
    Простете, но как става това самоизолиране?
  3. 2020.10.25 | 18:06
    Без тях държавата няма да е по-зле,ще си остане същата нищо няма да се промени дори ако разпуснат цялото народно събрание депутати министри държавата ще остане в същия си вид какъвто е в момента следователно всички те са излишни
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет