Масово струпване на симпатизанти на ДПС в "Росенец"

  • 11 юли 2020 09:33

  • 10232
  • 0
Масово струпване на симпатизанти на ДПС в "Росенец"
© Кадър БНТ

Симпатизанти на ДПС от цялата страна пристигнаха рано тази сутрин в парк "Росенец", на входа на лятната резиденция на почетния председател на движението Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, предаде БНТ.

Тук има и депутати, както и евродепутатът Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е. Целият периметър на парка е със засилено полицейско присъствие. На този етап всички хора са се събрали при бариерата, на която продължава да стои надпис "Строителен обект".

По информация на БНТ лодките, които трябваше да пристигнат от различни точки към плажа, в знак на протест срещу ограничения достъп до местността, засега не са тръгнали.

На километър преди плажа на "Росенец" има полицейски части и пост, който отбива автомобили и автобуси.

Пред БНТ Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е заяви, че на място са хора от ДПС с кауза, които са сметнали за морално да изразят своята подкрепа към почетния лидер на движението.

Дали ще има охрана от НСО е въпрос от тяхната компетенция, те решават за кои хора ще има охрана. Политиците да не бъдат съдници за това кой може да има охрана и кой не, каза Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е.

По думите му всички хора искат България да просперира, а мечтата на ДПС е да живеем в страна, която всеки ден да работим за благосъстоянието на хората.

„Искам да призова хората, които ще решат да дойдат тук, да се въздържат от провокации”, каза пред Нова телевизия Христо Иванов. И подчерта, че демонстрацията днес има за цел само да подкрепи каузата за свободно плажуване и достъп до морския бряг

Последвайте канала на

Novini.bg
10232 0

Свързани новини

Водещи новини