Фенове на "Левски" се събраха пред парламента

  • 31 януари 2020 12:37

  • 1185
  • 2
© Булфото

Фенове на футболния клуб "Левски" се събраха пред парламента. Те твърдят, че не са излезли на протест, а са се събрали да пият кафе и да си поговорят за бъдещето на клуба, предаде репортер на Novini.bg.

Около 30 души са събралите се пред Народното събрание. В района има засилено полицейско присъствие. Хората, които са тук, казаха, че не са представители на нито една от фракциите. Няма ги ръководителите на фенските организации, които преди седмица се срещнаха с премиера Бойко Борисов в Министерски съвет.

Роднина на Неси се появи край английски курорт

На този етап ще е така, след време ще видим дали няма да предприемем и други действия, заявиха феновете.

Вчера в социалните мрежи беше обявено, че десетки хиляди привърженици на "сините" ще излязат на протест срещу случващото се с клуба. Припомняме, че на собственика на "Левски" Васил Божков са повдигнати 7 обвинения, едно от които е за това, че е ръководил организирана престъпна група и че има издадена европейска заповед за арест на бизнесмена. Божков е обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол. Издирва се и на територията на страната.

Гешев: На Божков са повдигнати 7 обвинения, обявен е за общодържавно и международно издирване! Шефът на ДКХ е задържан за 24 часа

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1185 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.01.31 | 18:55

2

Червени лумпени срещу сини лумпени. И едните и другите не могат нищо сериозно освен да искат пари и до реват като животинско стадо. Боклуци. Това точно е лошият материал, който и за боклук не става!

Как все

2020.01.31 | 13:02

1

"отбора на народа" налита на "почтени" бизнесмени които или ги гонят от страната(Чорни), или сами бягат??? Когато копаехте гроб на ЦСКА не мислехте че ще се случи и на вас, нали? Е, честито...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини