Гранична полиция се сдоби с нови високопроходими автомобили

Събрали сме се тук, за да въведем в боя новата техника, която има за цел да засили контрола по външните граници на България и ЕС. Това са 70 броя автомобили с висока проходимост, които са закупени след обществена поръчка със средства от Европейската комисия за справяне с миграционния натиск. Всички оценяват това, което България е направила по отношение на външните граници на ЕС.

Това обяви вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по време на тържествена церемония по връчването на ключове за нови автомобили с висока проходимост на ГД "Гранична полиция", предаде репортер на Novini.bg.

,,Пожелавам на служителите да ги използват за ефективно противодействие срещу заплахите на външните ни граници'', добави още министър Маринов.

 

Коментари

  1. 2019.03.08 | 12:03

    Браво ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ МАЧКАЙ МУТРАТА НА МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,но няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет