Проф. Михаил Константинов обясни какво е нужно за спасението на българския род

  • 23 октомври 2018 18:49

  • 17762
  • 3
Проф. Михаил Константинов обясни какво е нужно за спасението на българския род
©

Кабинетът не ме притеснява по принцип. Аритметиката показва, че утре няма да се случи нещо особено и вотът на недоверие няма да успее. Няма да има драма и на заседанието на Министерски съвет. По принцип всичко се случва и правителства са си отивали за много по-дребни неща, но не мисля, че това ще се случи утре.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ математикът проф. Михаил Константинов. "Не мога да разбера защо тук се смята, че ако Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 подаде оставка, неговите 8 депутата ще спрат да подкрепят правителството? На всичко отгоре има и един резервен отбор от депутати, който загравя край тъч линията и е готов да влезе на смяна. Не съм чул някой да изразява мнение, че иска да разваля коалицията. В България трябва да се занимаваме с големите проблеми и задачи. Не можем да се занимаваме с една глупост, защото това да отправиш обида е пълна глупост. Степента на зрялост на едно общество се измерва по отношението към хората в неравнопоставено положение. Тук не говоря само за инвалидите, а и за най-бедните пенсионери, за слепите хора и тн. Хубавото е, че пари са намерени и сега е важно как те ще бъдат похарчени", разкри той.

"В момента бъдещето на България зависи от жените във фертилна възраст. Те са към 1 млн. и предполагам, че около 500 000 от тях искат да имат още деца. Аз апелирам към тях да се грижат за себе си и бъдещето си дете по време на бремеността, както и да взимат мотивирани решения. Само така можем да гарантираме бъдещето на българския род и държвата трябва да вземе радикални мерки в това отношение", категоричен беше проф. Константинов.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
17762 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
????

2018.10.23 | 21:25

3
ПЪРВОТО от което се нуждаем за НАШЕТО СПАСЕНИЕ е: Да разберем ИСТИНАТА за БРОЯ на БЪЛГАРИТЕ в България,а НЕ тези "изчислени" по "формулите" на "професор" Константинов!!! От ТАМ ТРЯБВА да се ЗАПОЧНЕ,от ИСТИНАТА!!! НАРОДЕ????

2018.10.23 | 19:25

2
ах това комунистическо говедо като го видя се обривам, заедно с урода андрей райчев и харалан и каймака - каролев....баси дс е навсякъде...

2018.10.23 | 19:14

1
Борисов 4 може да е с дпс, последен вариант.

Добави коментар

Водещи новини