Симеонов остава вицепремиер, Каракачанов няма да му иска оставката, защото бил неправилно разбран (видео)

  • 23 октомври 2018 16:36

  • 25037
  • 45
Симеонов остава вицепремиер, Каракачанов няма да му иска оставката, защото бил неправилно разбран (видео)
©

Съветът ни продължи повече от 2 часа. За съжаление третият ни партньор не дойде.

Това каза пред журналисти министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността след приключването на коалиционния съвет на Обединени патриоти, на който трябваше да се вземе решение за бъдещето на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. "Г-н Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обясни надълго и нашироко какво е искал да каже и че не е искал да обиди майките. Днес на празника на ВМРО обясних моето мнение. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ме призова аз да стана човека, който да поиска оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Само мисълта, че така мога да сваля правителството и да върна на власт БСП и ДПС ме отврати. Ако изгоним НФСБ от управлението, трябва да дойде Марешки, което е недопустимо. Аз обясних на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, че не бих говорил такива неща и не бих се изказал така. Не това е най-важното. Най-важното е, че правителството си върши работата. Полагаме всички усилия за майките на деца с увреждания. Увеличваме пенсии, заплати. Не мога да си позволя да бутна правителството и не подкрепям идеята за оставка на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16", категоричен беше Каракачанов.

"Според нас коалицията в последните 6-7 месеца не работи. Не трябва да занимаваме обществото с неща, които нямат нищо общо с работата в коалицията и в програмата на ОП, както и програмата за управление. Нямаме никакво намерение да се разправяме с третия коалиционен партньор, но това наистина бяха загубени 6-7 месеца. За мен коалицията ОП съществува, но има сериозни проблеми в комуникацията", добави той.

"Коалицията е сътавена за участие в парламентарни избори. Тя се гради на коалиционно споразумение, което не е нарушено, но не се спазва, включително и днес", каза от своя страна Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. "Писахме и се опитахме да извикаме нашия партньор. Факт е, че днес имаше съвет. Значи коалицията съществува. Ние пак ще поканим "Атака " на съвет и ще полагаме добранамерени усилия да си решаваме проблемите чрез диалог, а не през медиите и да занимаваме обществото. Надявам се отсъствието на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа от Коалиционния съвет да е само засега. Само депутатите от НФСБ оттеглиха доверието си от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател на ПГ. Това може да се промени, след заседание на парламентарната група. Ние не сме нарушили нашето споразумение, а още по-малко споразумението за управление с ГЕРБ. Нормално е да ми искат оставката, но и вчера обясних, че това може да стане, ако коалиционните партньори ми поискат оставката. Не знам кога ще се събере големият коалиционен съвет. И в момента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е в България. Не съм сигурен как ще гласува "Атака" за вота на недоверие, но не съм сигурен как ще гласуват и ДПС, и Воля, и БСП", каза още вицепремиерът

"Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 не е изрод. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 има инвалид в дома си. Има очи на главата си и то видимо се вижда, че част от децата, изкарани в тези колички, те имат физически недъзи, те имат деформирани крайници. Нима някой от вас допуска, че аз съм такъв изрод, ненормалник, човекомразец, че ще кажа, че тези деца се преструват на болни? Съвсем не е това смисълът. Аз казвам от аспекта, че майките ги представят на болни деца, а пък от друга страна ги държат на пек, на дъжд и на студ. За мен това не е нормално. Вчера пак имаше няколко такива дечица изкарани. Това не е нормално. Пак повтарям - аз не съм звяр, аз много добре виждам какви са децата. Хората, като прочетат внимателно каво съм казал, ще разберат какво съм имал предвид. Не може да се вадят две изречения от контекста. Между тях имаше още 13 думи. Как да се извиня, че не съм правилно разбран? Ясно е, че децата са болни и са инвалиди, както ми е ясно, че тези майки получиха всичко, което поискаха. Не мога да разбера, след като са удовлетворени твоите искания и си получил 150 млн. повече, защо продължаваш да протестираш", оправда се Симеонов за репликите си "кресливи жени" и "уж болни деца". 

"Аз познавам Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 най-добре. Не искам да кажа, че хората не могат да протестират, но и БСП, и омбудсманът, и лицата, които протестират срещу всяко едно правителство, политизираха протеста", разкри Каракачанов.

"Искам да кажа още две думи. Тези хора се държаха много обидно на нашите срещи, когато се обсъждаха законопроектите за хората с увреждания. Викаха след мен и Коралски, че сме убийци. Факт е, че законите ще бъдат приети. Парите се увеличават със 150 млн. лева. Правителството си върши работата", завърши Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
25037 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар
KLIENT

2018.10.24 | 01:24

43
SIMEONOV E PRAV,TOI E CESTEN I NEKOMPROMISEN,TOZA ZA PROTESTITE E VJARNO,KOMANCITE GI FINANSIRAT,ZA SVALJAT RABOTNOTO PRAVITELSTVO NA MB-GERB,TOVA E. A I DRUGO SIMEONOV E XWSTEN NEKORUMPIRAN POLITIK.

2018.10.24 | 07:48

45
ТРОЛОВЕ ОТ ГЕРБ С ТЕЖКИ МОЗЪЧНИ УВРЕЖДАНИЯ ТО ДРУГИ ИМА ЛИ!АМИН!!! ТРОЛОВЕ ТЪРСЕТЕ СИ НОВА РАБОТА!
Русофил - парцал

2018.10.23 | 20:21

38
Браво на Валери! Никаква оставка! Оставка трябва да подаде БСП.
ЗА ОСТРО ТЪПИТЕ ТРОЛОВЕ НА ГЕРБ

2018.10.24 | 07:02

44
ТРОЛОВЕ ОТ ГЕРБ С ТЕЖКИ МОЗЪЧНИ УВРЕЖДАНИЯ ТО ДРУГИ ИМА ЛИ!АМИН!!! ТРОЛОВЕ ТЪРСЕТЕ СИ НОВА РАБОТА!
Умник Гюро

2018.10.23 | 23:19

42
По стара комунистическо-юдейска традиция всеки, който казва истината и не се подчинява на болшевизма, се обявява за фашист. Валери Симеонов каза истината за платените от болшевишките черни каси уж майки с увредени деца. Кой им гледа децата на тези уж майки, докато протестират? Кой финансира техния протест повече от 6 месеца.

2018.10.23 | 21:51

41
А може би го е бил казл на Китайски и за това не сме го разбрали?

2018.10.23 | 21:24

40
Dolu na taia maimuna dago niama i daznaete che mojebi shtese podobri malko sistemata
Дрън дрън

2018.10.23 | 20:33

39
Всички свине в кочината и за суджук

2018.10.23 | 20:08

37
Мутро-седесарската, тъпо-тиквена власт се държи на отрепки като Варел Симеонов, да се чудиш да се смееш ли или да й теглиш една пичка майчина.
ДИАЛОГ

2018.10.23 | 20:04

36
Тенеке/внук на Варел Симеонов/ към баба си : Бабо , защо викаш на дядо гъз ?
Кофа/съпруга на Варел Симеонов/ : Защото се излага , като гъз , винаги щом се обади !
бай ганио

2018.10.23 | 19:28

34
всички боклуци в парламента трябва да си заминат герб бсп дпс патриоти и т.н.
безморални долни боклуци който си самоунищожиха народа без война.
браво бъдете гордии че два милиона млади образовани изчезнаха .вашите пра дядовци са се били ... а вие кво напрайхте . бойко пак на екскурзия с наще пари .браво бойко следващия път върви на луната и не се връщай

2018.10.23 | 19:37

35
гамкай ми гуя червен трол долен!
не е той проблема

2018.10.23 | 19:19

33
Проблема не е Валери Симеонов, проблема е Мая Манолова, която постоянно е в центъра на подобни протести и явно се е прицелила в премиерското кресло! Никой не бива да забравя ролята и в ограбващите ни закони за банките, избирателния закон с Бисер "петното" в полза на герп, законите за топлофикация, май близките връзки с братя галеви.... Защо не попитат БСП защо се отърва от Мая Манолова и докога ще търпим да ни лъжат подобни "спасители"? Има верни неща в казаното от Симеонов - цели села и гета са все с "болни от астма" и други диагнози деца, чрез които се източва НЗОК, социалните системи и всички мълчат по този въпрос! Защо и тези майки не питат, как се лекуват неосигурените, главно цигани и защо?

Добави коментар

Водещи новини