Илияна Йотова: Поисканата оставка на Валери Симеонов е част от присъдата на обществото

  • 23 октомври 2018 13:54

  • 2309
  • 5
Илияна Йотова: Поисканата оставка на Валери Симеонов е част от присъдата на обществото
© Булфото (архив)

В коментар по повод напрежението около вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, вицепрезиеднтът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , заяви, че поисканата му оставка е част от присъдата на българското общество.

Според Йотова отсега нататък Симеонов трудно ще защитава своите решения и предложения. "Имаме криза в правителството, имаме криза и в малката, и в голямата коалиция, защото, от една страна, има свалено доверие от една от партиите в председателя на парламентарната група, а от друга страна, пък, от вчера имаме свалено доверие в един от лидерите на партия в управляващата коалиция, и съответно криза и в управляващото мнозинство. Нека оставим на парламента и на политическите партии да решат каква да бъде тяхната стъпка и как ще излязат от тази криза", каза Йотова. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2309 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ловецът на комунисти

2018.10.23 | 23:15

5
Грух-грух, грух-грух... Аз, червената свиня, Илиана Йотова, добре се охраних за Коледа със смески от червения фуражен завод... Каква съм се разкрасила само. Грух-грух!

2018.10.23 | 14:36

2
И кое е това "общество"? Онези 300 кресливи човека пред МС ли? Болшинството хора подкрепиха В. Симеонов в битката му против уличното и организирано от една партия изнудване! Вижте форумите! Не ви приляга на поста да манипулирате дребнаво идеологически с политически цели!

2018.10.23 | 18:59

4
Толкоз можем, толкоз манипулирам. Моята Партия, президентът и аз без манипулациите сме загинали. Това е нашето главно оръжие, а от вас очакваме да сте достатъчно глупави, за да вярвате на манипулациите ни. Важно е за нас!
Дядо Йоцо гледа

2018.10.23 | 15:17

3
Още малко протести и правителството ще падне и след това започваме лапането.

2018.10.23 | 14:14

1
Защо така нареченото общество си затвори очите, когато приватизаторката обвини правителството за убуйство на 17 души незаслужено, другари и другарки не може ли човек да си изрази мнението без лицемерие.

Добави коментар

Водещи новини