Бариера на паркинг в мол удари дете по главата (видео)

Бариера, която ограничава излизането на автомобили от паркинг в един от пловдивските молове, удари дете по главата. В разпространеното от търговския обект видео се вижда как майката слиза от джип на изхода и помъква детето си да пресича пред автомобилите, пише "Монитор".

В този момент бариерата се спуска и удря детето по главата, а майката се връща обратно на тротоара при служителя на мола. Случаят оживено се коментира в социалните мрежи, като повечето съветват родителите да си търсят правата в съда. Затова от мол-а уточниха, че са направили проверка на всички обстоятелства, като са прегледани записите от охранителните камери, монтирани на входа на подземния паркинг на мола.

Записите ясно показват, че са извършени няколко нарушения от страна на родителите на детето, довели до неприятния инцидент. Първото нарушение е, че майката и детето слизат от автомобила на място, което не е регламентирано за спиране и престой, а за преминаване с автомобил, респективно спрелият автомобил създава опашка. На паркинга в търговския център са маркирани местата, на който може да се паркира, и са указани пасажите към входовете на мола, които са предвидени за пешеходно преминаване. След преминаването на автомобила системата на бариерата задейства нейното спускане, въпреки това обаче жената решава да премине под нея и пред идващите автомобили, се казва в становището на търговския център. Оттам са категорични, че инцидентът е вследствие на невнимание от страна на родителите. По отношение на работата на служителя на охраната не са констатирани никакви нарушения. От мол-а призоваха родителите, които идват с децата си, да бъдат достатъчно отговорни и да възпитават малчуганите си да спазват правилата.

Коментари

 1. 2017.12.06 | 18:47
  Дай боже като порасне малката сладурана да е по-умна от майка си. Въпреки, че е русичка. :)
 2. 2017.12.06 | 18:48
  Майката като е проста,кой е виновен?!
 3. 2017.12.06 | 18:48
  Kogato si prosta bylgarska oFca,vse nqkoi tii e vinoven!
 4. 2017.09.18 | 16:16
  Малоумна тъпанарка!
 5. 2017.09.17 | 12:33
  Тази тъпа майка не знае ли че по това време детето трябва да се подготвя да спи ,а не да го мъкне по магазините,не че ме интересува ама да попитам .
 6. 2017.12.06 | 18:48
  e za toaletna ama hei go.na
 7. 2017.12.06 | 18:48
  Тия бариери са плод на седесарската техническа мисъл. Полуграмотни са интернет-техници, техно-инженерите са боклук.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет