Шефът на ГДБОП: Несериозно е да говорим за точен брой на престъпните групи

  • 29 декември 2011 08:14

  • 2474
  • 1
Шефът на ГДБОП: Несериозно е да говорим за точен брой на престъпните групи
©

Несериозно е да говорим за точен брой на престъпните групи в България, но не са малко. Ние не ги делим на опасни и неопасни, а полагаме максимални усилия да ги неутрализираме и да са на мястото, където би трябвало да са.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ директорът на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

Според него, в последните две години няма поръчкови убийства и отвличания, което говори добре за работата на спецслужбата.
"В криза се работи трудно, но имаме пълната подкрепа на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и вицепремиера Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Службата ни беше преструктурирана, бяха ни дадени повече правомощия и мисля, че оправдахме доверието. Министърът на вътрешните работи създаде една много добра организация във всички структури на МВР, има много добър екип и няма противоборство между отделните звена в системата. Преди години работехме заедно с други отдели, но между кабинетите ни имаше метални решетки", посочи Флоров.

Той отказа да коментира решението на съда да пусне задържаните за палежите на коли в София, но каза, че след техните арести палежите са спрели.

На въпрос дали престъпниците тормозят антимафиотите или обратно, директорът на ГДБОП каза, че процесът е двустранен, но по думите му, службата върши успешно работата, което се доказва и от положителните оценки на чуждестранните партньори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2474 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.12.29 | 11:05

1
До 30 % намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини