Проверяват сигнал за пиян лекар от "Бърза помощ" в Добрич

  • 01 юли 2016 18:45

  • 1323
  • 0
Проверяват сигнал за пиян лекар от "Бърза помощ" в Добрич
©

Проверка във връзка със сигнал за пиян лекар от Бърза помощ по време на дежурство е разпоредил директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в Добрич д-р Огнян Господинов. Поводът е сигнал от гражданка, съобщи той, пише Topnovini.bg.

Ето какво написа в социалната мрежа Илиянка Миленкова: „Да пази и да варди Господ, да не ви се случва това, което ни се случи на нас!!!! Преди минути идва екип на Бърза помощ с доктор "еди-кой си"(както се представи той) пиян до козирката, в не състояние да ходи или говори, камо ли да извърши преглед или окаже смешна медицинска помощ. Не се представи, а реагира остро на въпроса, как се казва. Пазете се и кажете къде да се обърнем, за да не се стигне до последствия. От централата на 112 ни казаха,че трябва да се обади до нашата централа на спешното, някакъв номер имате ли???? Внимавайте, ужасно е да видиш човека,който трябва да помогне в неадекватност...”

„Съжалявам,че не снимах да видите...... каквото и да кажа ще кажете,че пресилвам, а аз дори спестявам ....миризмата, фъфленето и почти падане от линейката”, пише Илиянка Миленкова.

Калина Христова
1323 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини