Отлагат за неопределено време раздаването на хранителни помощи

  • 29 март 2016 15:47

  • 1343
  • 2
Отлагат за неопределено време раздаването на хранителни помощи
© Булфото

Раздаването на хранителните помощи се отлага за неопределено време - причината е решението на Върховния административен съд да върне в процедурата фирмата, която обжалва поръчката пред КЗК.

След като се разбра, че хората няма да получат всички продукти за Великден, вицепремиерът Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска не пое ангажимент за конкретни срокове.

"До тука процедурата беше забавена от решение на различни институции. След решението на ВАС се свиква нова комисия, отварят се вече ценовите оферти и се подреждат изпълнителите, които трябва да имат срок на доставка и Червения кръст има готовност да ги разнесе.Това, което зависи от нас, ще го направим веднага. Да не коментирам решение на съда, но е много странно това решение, което е взето, но така или иначе ще го изпълним", обясни той.

Първите пет продукта от пакета бяха раздадени в началото на годината.

Доставките на целия пакет хранителни помощи - за 255 хиляди социално слаби се финансира по европейска оперативна програма. Обявената обществена поръчка бе на стойност 24 млн. лв. и се обжалва.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1343 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
rtrt

2016.05.02 | 22:33

2
se mangali deebish skapanata durjava
Важно!

2016.05.02 | 22:33

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини