СДВР се мобилизира заради "вечното дерби"

  • 20 април 2014 16:37

  • 1855
  • 1
СДВР се мобилизира заради "вечното дерби"
©

Столичната полиция предприема всички необходими мерки за обезпечаване реда и сигурността на гражданите преди, по време и след футболния мач в София. Срещата между отборите на „Левски“ и ЦСКА ще се проведе утре, 21 април, от 16.00 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

Служителите на реда ще бдят за сигурността както на територията на стадиона, така и в целия град. Специално внимание ще бъде насочено към спирките на градския транспорт и на местата, на които се събират и на които съществува възможност да се засекат привържениците на двата тима.

Посетителите на спортното събитие ще бъдат проверени два пъти - непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и вещи, в това число и чадъри. Малолетните ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и след попълване на декларация, подчертават от пресцентъра на МВР.

За осигуряване на безопасността при струпване на много хора, а и за улесняване на пропускателния режим, на зрителите се препоръчва да пристигнат по-рано в района на стадиона.

1855 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
blue

2014.04.21 | 11:46

1
Браво, големци ! Да се мобилизират и да направят една хайка в която и да е дискотека в София, да видим какво ще излезе... или там нема как, защото после ще последват уволнения :)

Добави коментар

Водещи новини