Яне Янев обвини Сергей Станишев за Карадере

  • 21 март 2014 07:42

  • 1679
  • 1
Яне Янев обвини Сергей Станишев за Карадере
©

„Инициирахме изслушване на министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на по казуса „Карадере“ и той още тогава даде информация за него“. Това каза в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

По думите му, казусът е бил иницииран от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Янев поясни, че като председател на Комисията за разкриване на корупцията по високите етажи на властта в предишното Народно събрание, се е опитвал да покани Станишев и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Според него обаче те все намирали причина да откажат да отидат в Комисията.

Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, съобщи в ефира на Нова телевизия още, че има карти, които показват, че трябва да бъде застроена морската ивица.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1679 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
atakist

2014.03.22 | 12:52

1
shte mu go nabiq v ustenceto na qncheto

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини