Общонационален протест пред БНТ

  • 29 август 2013 19:22

  • 1327
  • 0
Общонационален протест пред БНТ
©

Недоволни от управлението на страната в годините на прехода обявиха вчера, че правят общонационален протест пред БНТ. Митингът е насочен срещу всички, които са ограбвали България през последните 25 г.

Според бунтарите БНТ трябва да бъде символ на националния суверен, да отразява безпристрастно събитията и фактите от национално естество и да изпълнява функцията си на независим, национален, медиен орган. Именно поради тези искания протестът е организиран пред сградата на държавната медия.

Като следващ ход протестът планира да се застане пред домовете на политици като Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и др.

Последвайте канала на

1327 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини