Соломон Паси: Проблемът е, че Орешарски има много шефове

  • 18 юли 2013 08:43

  • 3119
  • 3
Соломон Паси: Проблемът е, че Орешарски има много шефове
©

"Разследването на атентата в Сарафово напредна. Не е  стигнало до край, но напредна", заяви пред Нова телевизия Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и.

"За съжаление, смяната на правителството  доведе и до смяна на мнението относно атентата. Не успяхме да застанем зад една позиция и да постигнем консенсус", каза Паси.

Той бе категоричен, че "Хизбулла" стои зад атентата. По думите му, обаче има едно табу в света, според което, ако се каже истината, то отново групировката, която е извършила първият терористичен акт, ще осъществи и втори. "Това не е вярно обаче", заяви Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и.

"Нападението на летището в Бургас, не е нападение срещу България. Това е нападение срещу НАТО и срещу Европа", каза още той.

Паси коментира и политическата обстановка в България. По думите му, преди месец би предложил на ГЕРБ и БСП да се обединят, така както са направили двете най - големи, но опозиционни партии в Германия през 2005 година. "С времето обаче коалиция между ГЕРБ и БСП става все по - малко възможна", поясни той. Паси смята, че възможното решение е: привържениците на тези партии да се съберат.

"Сегашното правителство има принципна грешка в своето съставяне. За първи път имаме министър - председател, който не е шеф на партията си. В такъв случай той има много шефове над себе си - Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и други", заяви Паси.

Той определи като много старомодно това правителство. Причина за мнението му е това, че кабинетът липсва в Twitter. По думите на Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и, новото и модерно правителство е електронното правителство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3119 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
NO DOUBT

2013.07.18 | 23:26

3
Гнусно същество, затваряй си мръсната уста, дори не си българин.

2013.07.18 | 23:26

2
Защо чужденци коментират, каквото и да е в България!

2013.07.18 | 23:26

1
О евреин,о не благодаря.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини