Маджо уплаши политици в руското посолство

  • 17 юни 2013 08:13

  • 5241
  • 10
Маджо уплаши политици в руското посолство
©

Младен Михалев-Маджо, основател на групировката СИК, е бил сред почетните гости на приема в руското посолство, организиран преди седмица, по повод националния празник на Руската федерация, пише в. Всеки ден.

Скандалният бизнесмен се появил на приема в посолството с цяла армада гардове. Михалев дошъл с с кавалкада от 2 бронирани джипа "Мерцедес" G класа и с бус "Фолксваген" със затъмнени стъкла, който със специална техника блокирал сигнала на мобилните телефони. Присъствието на Младен Михалев на приема на руското посолство смутило голяма част от гостите, сред които лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Милен ВелчевМилен Велчев Милен Велчев е роден в София. Завършва международни отношения във ВИИ „Карл Маркс“ през 1988. Малко след появата на Маджо почти всички известни политици, както и членовете на Конституционния съд си тръгнали. Босът на СИК обаче никак не бил притеснен от това, че държавните мъже странят от него и провел продължителен разговор с руски бизнесмени и дипломати.

Хора от обкръжението на Младен Михалев споделят, че той е пристигнал в България с частен самолет от Швейцария специално заради ВИП поканата, пратена му от посланика на Русия в България Юрий Исаков. Основателят на СИК се устрои в Женева през 2004 г., след като влезе във война с партньорите си в групировката Красимир И Николай Маринови-братя Маргини.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5241 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
виьдял

2014.02.25 | 20:05

10
Това е истина видях до това пиеше кафе в едно заведение в кв.Изток.
Иван

2014.02.25 | 20:05

9
Хубаво, че се е появил на купона този престъпник, за да разберем, че изобщо е имало подобно събитие и кой е бил там. Сидеров, Димитриевич-Станишев, Милен Велчев, кой още? Кой още получава директно инструкции от КГБ?
AJ4A

2014.02.25 | 20:04

6
Как кой ............ съдиите от Конституционния съд!!! Да не се окаже, че и шефа на ВКС Лазар Груев също е бил на "сбирката"!!!!! Трябва да "излекуваме" веднаж и завинаги най-голямата чума на света - комунизма-социализма!!!! Младен Михалев - Маджо с ВИП покана на тържество в Руското посолство, на което тържество са присъстваил и СерГей и Волен и Милен Велчев и ....... съдии от Конституционния съд!!!!! Ето го гръбнака на злото ..... т.нар. организирана престъпност + т.нар. българска политическа класа + СЪДИИТЕ ОТ НАЙ-ВИСШИЯ СЪД!!!! нЕ ИЗБОРИ, НЕ ОСТАВКИ, А "ИЗМИТАНЕ" НА РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА-ПРЕДАТЕЛИ ОТ ВАЖНИТЕ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ И ОТ БЪЛГАРИЯ, само тогава ще има бъдеще за тази държава, за Европа и целия свят!!!!
БИВШ

2014.02.25 | 20:05

8
ТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ В ПОСОЛСТВАТА, НА ИНСТРУКТАЖИТЕ ИМ ВИКАТ ПРИЕМИ. РУСНАЦИТЕ ЯВНО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НИЩО, КОГАТО СА В БЪЛГАРИЯ. ТО ТЯ СИ ИМ Е ПОВЕЧЕ ОТ БАЩИНИЯ. С МАШИ И ПЛАЗМОДИИ КАТО ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ. ТРЯБВАШЕ ОБАЧЕ ДА ПОСОЧИТЕ КОИ ОТ ВЕЛИКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ СА НАПУСНАЛИ СБИРКАТА ЗАРАДИ ИДВАНЕТО НА МАДЖО.
Демоктрато

2014.02.25 | 20:04

7
Вижда се как се приемат престъпници в "демократични" страни като Швейцария!Всички се кланят на Мамона, няма любов, няма демократични принципи!Всичко е за продан!

2014.02.25 | 20:04

5
МНОГООБРАЗНОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА . МАДЖО В БИЗНЕСА ! СЕРГО И ПОМАКА СИДЕРОВ В ПОЛИТИКАТА ! СИГУРНО Е ИМАЛО НЯКОЙ ГЕНЕРАЛ И ПОНЕ ЕДИН МАГИСТРАТ !
иво

2014.02.25 | 20:04

4
Мноооого интересно . Дошел Маджо .... и кого видял : СТАНИШЕВ...СИДЕРОВ...ВЕЛЧЕВ. Какво ли са си говорели ? Те си отишли - и той поел разговорите за бизнеса в свои ръце - "браво" на недоволните.

2013.07.20 | 10:44

3
С две думи: цялата помия се събра в нуждника и се омеси с лайната.

2013.07.20 | 00:35

2
v balgaria e taka kradesh li imash ,ne kradesh niamash i rabotish za tezi deto sa otkradnali .
ha ha

2013.07.20 | 00:35

1
Madjooooo...idva ti reda kopele

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини