Спират водата в софийския кв. Лозенец

  • 24 април 2013 09:59

  • 635
  • 0
Спират водата в софийския кв. Лозенец
© Булфото

На 25 април 2013 г. (четвъртък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Христо Смирненски" (от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" до ул. „Криволак") в кв. „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", бул. „Драган Цанков", ул. „Кирил Видински", ул. „Борова гора", ул. „Арх. Любен Миланов", ул. „Кръстьо Сарафов", „Черни връх" и ул. „Фритьоф Нансен" от бул. „Васил Левски" до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", както и ул. „Карнеги" между ул. „Фритьоф Нансен" и ул. „Гечкенли".

Ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището ул. „Малуша" и бул. „Христо Смирненски" (пред пазар „Римска стена") и ул. „Розова долина" и ул. „Калиакра". При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа ще има водоноска и на кръстовището на улиците „Милин камък" и „Криволак".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода" на телефон 0700 12121.

„Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Последвайте канала на

635 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини