Атанасов: Кадровата политика на ГЕРБ почиваше на зависимости

  • 22 април 2013 08:26

  • 1064
  • 1
Атанасов: Кадровата политика на ГЕРБ почиваше на зависимости
©

Атанас Атанасов, бивш директор на НСС коментира в „Преди всички“ по БНР скандалите за послушване и работата на МВР.

"Станаха известни тежки провали на тази служба", каза Атанасов и даде за пример случая с убийството на Мирослава в Перник и „самоубития“ съучастник.

"Много компромати се вадят сега, защото е предизборно време", отбеляза Атанасов. "Но е важно друго – във всеки един момент, когато станат известни подобни данни, те трябва да се проверят. Кадровата политика на последното правителство очевидно почиваше на зависимости – на възлови места бяха издигани зависими хора, за да могат да се конторолират",заяви той.
"Когато се избира правителство е добре вътрешният министър поне да е чел Конституцията и да уважава правата на гражданите и разпределението на властите. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа си позволяваше да играе едновременно Гьобелс и Вишински", каза Атанасов.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1064 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.04.22 | 10:26

1
Нискостебления гражданин на БГ дали е гледал интервюто на Никола Филчев преди една седмица.Там е казано всичко за него. ТИ ГО ПЛЮЕШ--ТОЙ КАЗВА ДЪЖД ВАЛИ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини