Атанас Атанасов: Бойко Борисов си разчиства сметките с Трактора

  • 26 януари 2012 07:41

  • 5339
  • 2
Атанас Атанасов: Бойко Борисов си разчиства сметките с Трактора
©

По времето, когато аз оглавявах НСС, Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна беше назначен офицер под прикритие. Това заяви в предаването Здравей България по Нова телевизия бившият директор на контраразузнаването Атанас Атанасов.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна имаше определени оперативни възможности в среда, която беше от интерес от контраразузнаването. Повдигнатото дело обаче няма никаква връзка с това му качество, деянията не са свързани с назначаването му в НСС. Според Атанасов сега Никола Филчев го развеждат като маймуна, за да прави шоу по телевизиите вместо срещу него да бъдат образувани дела за тежка злоупотреба с власт. Ексдиректорът на НСС даде пример с освободения самолет с оръжие в Бургас.

Преди две години и половина, когато бяха изборите за парламент беше подкрепено правителството на ГЕРБ с очакването да се раздаде справедливост в България. Сега обаче обявиха за „Октопод“ един бивш старшина от отряда срещу тероризма. Защо не се разследва делото „Лияни“ за черната каса на ДПС, свързано със смъртта на Ахмед Емин и източването на пътния фонд на БСП, където беше министъра на Васил Божков Черепа Пламен Орешарски, попита Атанасов. Това дело ми прилича на разчистване на сметки между бивши съдружници. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г имаше обща фирма с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, аз нямам къща на ул. „Арарат“, където живее Филчев, добави Атанасов. Филчев не е приятел на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и той не го е назначавал, това го направи ВСС, припомни шефът на контраразузнаването.

Последвайте канала на

Novini.bg
5339 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ot 6-te Apartamenta ot spestyavaniyata na mayka mu

2012.02.24 | 20:44

2
---- Прикрепено писмо (до човекът препитаващ се от спестяванията на майка му-Цветан Цветанов) ---- Подател: евгени славков До: minister@mvr.bg Относно: до човекът препитаващ се от спестяванията на майка му-Цветан Цветанов Дата: Четвъртък, 2012, Януари 26 09:14:21 ЕЕТ Цветанов,не вярвам още да си сърдит на съдебната власт,поради това ,че не приеха радушно "семейната приятелка", но по-скоро се опитваш да прехвърлиш,това,което вече СТАНА НАПЕЧЕНО.Кой може да докаже нещо срещу една "държавна машина" в която и ти си едно от малките "зьбни колела".Със сигурност Борисов няма да иска да обясни какво го свързва с по-голямото от тебе "зъбно колело" от "Трактор", т. е. Алексей Петров.Кой може да докаже нещо освен ва съда да дадат показания : Илиев,Самоковеца и Колев.Преди тях обаче трябва да бъдат изслушани и другите поредни "свидетели" от 1до 200.
Наско Насков (бивш от бившите)

2012.01.26 | 21:43

1
Еха Атанасе, Атанасе.....защо гълъбче неземно не разкажеш заедно с брат ти Ваньо какви ги наредихте и колко души проплакахаот вас. За дворците които построихте, за износа който все още правите благодарение на вашето правителство. Реално погледнато ВИЕ крадахте най-много!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини