Антоанета Христова: Периодът е критичен

  • 10 април 2013 09:48

  • 936
  • 0
Антоанета Христова: Периодът е критичен
©

Антоанета Христова - политически психолог и Нидал Алгафари - пиар експерт коментираха в „Преди всички“ по БНР оставката на шефа на президентския кабинет Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

"Периодът е критичен с това, че президентът на практика управлява държавата – обира интереса и критиките, когато някой иска да създаде усещане за несигурност. В момента вниманието изцяло е насочено към него.
Обяснението за напускането на Йовчев не е убедително. Това, че именно то е избрано също е не е убедително. Това в момента е планирана ситуация. Имало е уговорка за скриване на проблема до май. Свързано е с ролята на президента. Той се намира все повече и повече в критична ситуация. Има стереотип на поведение. Би ни изненадал, ако промени тактиката и стратегията", смята Антоанета Христова.

"Явно е станало нещо помежду им и единият напуска. Съветът, който е получил президентът е да премълчи, за да премине кризата и след това да се изкаже. Той определи изтеклата информация като поредната грешка на екипа на Росен Плевнелиев", смята Нидал Алгафари.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
936 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини