Нямало никакво напрежение между Цветлин Йовчев и Росен Плевнелиев

  • 10 април 2013 07:20

  • 2167
  • 1
Нямало никакво напрежение между Цветлин Йовчев и Росен Плевнелиев
©

"Министърът - председателят на служебното правителство Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май е отговорен човек и съм сигурен, че той е направи необходимото, за да се проведат едни честни избори", каза началникът на кабинета на президента Росен Плевнелиев Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Припомняме ви, че Йовчев подаде оставка и след отпуската си той ще напусне поста си.

Йовчев все пак коментира оставката си. Той сподели, че е провел един много спокоен разговор по темата с президента Плевнелиев. По думите му, няма напрежение между двамата, а всичко е спокойно. Той бе категоричен, че нито има нещо скандално, нито нещо необичайно в желанието му да напусне.

Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола обаче отказа подробен коментар по въпроса.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2167 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
DC

2014.04.08 | 20:55

1
ЧЕХЛЬОТО ПЛЪХА ИЗПИТВА ГОЛЯМО ШУБЕ ОТ ОСТАВКАТА НА ЙОВЧЕВ.В "АФЕРА" Е НАПИСАНО КАКВО ТОЧНО Е СТАНАЛО.ПОМАКА ПРОСТ Е ЗАВИСИМ ОТ ХОРАТА ОКРАЛИ БЪЛГАРИЯ.МУХЪЛА Е ВРАГ НА ДЪРЖАВАТА И СЪДИЯ НА ОЛИГАРХИЯТА.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини