Янев: Президентът води задкулисна политика

  • 10 април 2013 09:47

  • 1086
  • 5
Янев: Президентът води задкулисна политика
©

Оставката на Цветлин Йовчев е знакова. Цветлин Йовчев не е случаен човек и не може да се предположи, че е обикновен администратор в президентската администрация. Това каза лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, в интервю за предаването „Преди всички” на БНР в отговор на въпрос дали оставката на началника на кабинета на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е свързана с изтичане на информация.

„Знакова е, защото има проблем с функционирането на самата администрация при президента и знакова за това, че определени личности не са съгласни с политиката, водена от президента”, смята още той. По думите му тя е двуяка, от една страна, за пред обществото и съвсем друга задкулисна политика, за която обществото нищо не знае.

„Очевидно президентът или президентската администрация лъжат и прикриват важна за обществото информация. От началото на мандата си до ден-днешен вие знаете по-добре от мен, че държавният глава обещава прозрачност и прекратяване на каквито и да е било задкулисни договорки. Многократно е говорил срещу задкулисието, но досега всички важни решения, включително и оставката в кабинета му, се случи на тъмно”, посочи Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Според него на „Дондуков” 2 се съобразяват доста сериозно с мнението на определени олигарси. „По повод оставката на Цветлин Йовчев, президентът трябва да отговори дали бизнес интереси на Екатерина Захариева са престанали да я мотивират в качеството й на главен секретар доскоро, а в последствие и като регионален министър и вицепремиер и какви са били отношенията между Йовчев и Захариева”, поиска Янев. Той е категоричен, че отношенията между двамата никак не са добри „заради това, че президентът е позволил да има лагери и лобита”.

Последвайте канала на

1086 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ромин

2013.04.26 | 04:50

5
Аз мисля, че Янев, колкото и да го плюят, го имат и за заплаха едновременно. Точно това ми харесва.
Гергана

2013.04.26 | 04:50

4
Яне не може да огрее навсякъде. Аз лично бих предпочела да му дадат в ръцете съдебната система, защото тогава ще разнищи това гнездо от ояли се политици, олигарси и др.
Mario

2013.04.10 | 15:51

3
Трябваше да има изкупителна жертва след разкритията на Яне...
Нещо истинско

2013.04.10 | 15:50

2
Яне вземи та стани един Президент че тоя смешко не можем да го гледаме вече ....
Elica

2013.04.10 | 15:50

1
Писна ми от тези ГЕРБ-аджии. Плевнелиев да си взема каската и да ходи да строи-за друго не го бива!

Добави коментар

Водещи новини