Началникът на кабинета на президента подаде оставка

  • 09 април 2013 17:30

  • 5139
  • 3
Началникът на кабинета на президента подаде оставка
©

Началникът на кабинета на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола е подал оставка, съобщи самият той пред журналисти.

Йовчев потвърди информацията като заяви още: „В момента съм в отпуск и след приключването му няма да съм част от администрацията на президента”. На въпрос за мотивите за оставката му Йовчев отговори: „Имам лични проекти, които не мога да съвместя с длъжността началник на кабинет на президента. Те са все още в начална фаза и не бих желал да споделям повече информация. Мога само да кажа, че не са свързани с политика”.

По повод казаното от Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, че причина за оставката на началника на кабинета на държавния глава е изтичането на информация от президентството Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола заяви: „Господин Янев е погрешно информиран. Не е имало дори намек за подобно нещо. Не само това, практически е невъзможно някой да сподели факти, които не са му били известни”.

Към настоящия момент не е издаван указ за освобождаване от длъжност на началника на кабинета на президента Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Началникът на кабинета на президента Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола е поискал да бъде освободен от длъжност по лични причини, свързани с желанието му да реализира свои проекти, които не може да съвместява със заеманата от него позиция. В момента Йовчев е в отпуск.

Назначаването и освобождаването от тази длъжност става с указ на президента.

Последвайте канала на

5139 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.05.17 | 16:24

3
Предложение: Държавата може да спре източването на пари от училищата чрез техните делегирани бюджети. Особено в малките градове, където в училищата се вземат пари за "мъртви души". Направете проверки, закрийте и обединете училища. Ще дойдат много пари.
дали е така

2013.05.17 | 16:23

2
Този не го ли спрягаха за живата връзка на олигарха Любо Пъпката с неговото протеже в Президентството - явно матрьошката се е еманципирала щом "живата връзка" си подава оставката след като не е успяла явно да ръководи "президента" в правилна посока!

2013.05.17 | 16:23

1
Един от последните достойни хора от екипа на ГЕРБ. След него само мишоци....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини