Доган се чувствал добре след опита за атентата срещу него

  • 04 април 2013 17:58

  • 838
  • 1
Доган се чувствал добре след опита за атентата срещу него
©

"Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е грешка на природата, той е грешка на американската система, нищо че е българин, каза в студиото на предаването "Лице в лице" по БТВ Димитър Тадаръков.

Според него, една от най - големите грешки на страната ни е, че нямаме министерство на външната търговия. "Нито имаше такова преди влизането ни в ЕС, нито сега", заяви той. По думите му, проблемът в България е в личностите от чужбина, които идват да управляват страната. "Това идва от факта, че тези хора не познават нито икономиката, ни предприятията, нито нищо", каза още той.

Тадаръков вижда единственият изход за страната ни в създаването на едно експертно правителство.

Димитър Тадаръков коментира приятелството си с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Той сподели, че го познава от 17 години. По думите му, той никога не е бил част от ДПС, а просто е близък приятел на Доган. Тадаръков сподели, че се е впечатлил от Доган и е разбрал какъв човек е, когато е видял хилядите томове, които той е изчел.

Димитър Тадаръков разказа още, че пожизненията лидер на ДПС се чувства добре след опита за покушението му. По думите му, поне така е усетил от разговорите с него. Той сподели, че сега Доган се интересува от нанотехнологиите и припомни, че един от основателите на Движението винаги се е вълнувал от новите технологии.

Последвайте канала на

Десислава Станева
838 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.04.05 | 14:20

1
Само некадърниците се занимават с политика защото друго не умеят!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини